با عرض پوزش از استارتر و از مدیران خدمت کاربر عزیز که بحث تاپیک رو به حاشیه کشیدن عرض کنم . ما در ایران دکتر جراح داریم دکتر ارتوپد داریم دکتر فیزیوتراپی داریم هرکسی تو زمینه ای که کار کرده وارده و خودم به شخصه نظرم اینه منی که یا دوستی که کارش طراحی سایت هست نه برنامه نویسی توی همون زمینه خدمات ارائه به نحو احسنت بده و بعد حالا رشته بعدی رو ادامه بده نه اینکه با توانایی کمتر مثلا در json بیاد json هم کار کنه. اقای حامد ایشون یکی از دوستان نازنین هستن که توی انجمن با ایشون اشنا شدم و کارشونم دیدم کار برنامه نویسیشون واقعا عالیه سورس هایی هم زدن بنده حتی تست امنیت کردم و واقعا خوب بوده تا جایی که اطلاعات من دارم اساتید دیگه خوب ممکنه بهتر بدونند
و اینکه یک شرکت که اصولا یک کارمند میخواد جذب کنه 50 تا توضیح نوشته که باید فلان بلد باشه به موفقیت نمیرسه چراکه میخواد از حقوق دادن کم کنه و کارمند کمتر کیفیت بهتر اما نمیشه واقعا و شرکتی که هر فرد رو متخصص کاری میزاره موفق تره اینطور که بنده در کشور هایی که تحصیل کردم دیدم دارم خدمتتون میگم نمونه خیلی خوبش شرکت monster اشتباه نکنم وقتی وارد بشید هر فردی توی تخصص خودش داره به نحو احسنت خدمات میده
و خدمت دوستی که نوشته تو امضاش نوشته و....
ببینید بعضی وقتا واقعا ادم نمیرسه به طور مثال یکی زده برنامه نویس مثلا شرکت معتبر بزرگ ولی سایتش با وردپرس مثل این میمونه بگیم چرا وردپرس زدی خوب عزیز من حتما یا وقتشو نداره یا حوصله رسیدگی به سایت نداره و فقط دنبال کارکردن خوب هست که به مشتری برسه ما الان خودمون طراحی سایت میکنیم 5 ساله قالبمون همینه تازگی داریم قالب میزنیم و واقعا شلوغی کار نمیزاره و قرار نیست هرکی که کاری بلده سایتشم بزنه میتونه بزنه نمونه کارش میشه ولی خوب شاید هر فرد دوست نداشته باشه از روی نمونه کار بهتره نظر بدیم و قضاوت الکی نکنیم
درکل اقای حامد تایید میشن و کارشون بسیار عالی هست و امیدوارم بحث به پایان برسه و کاربر به محصول خودش برسه شرمنده بابت اسپم اگر شد