>>>>>>>>> وان ســــرور : با هشت سال سابقه در زمینه سرور - هاست - دامنه - طراحی و خدمات ارزی /// Telegram: @One3erver_support_bot /// Tel: 026-910-10-914
چندین آیپی من بلاک شده هیچ کدوم هم برای مصرف چیلتر شکن نبوده
اینجوری داره تر و خشک با هم میسوزه ! هر بار که آیپی عوض میکنم چند ساعت بعد دوباره بلاک میشه
کاربرای ما هم خیلیاشون دسترسی به ssh و ... نداشتن
جالبه به سرور پینگ داریم ولی ssh وصل نمیشه !
دوستانی که سرور اختصاصی تعداد بالا دارن دقیقا با این مشکل چه کاری انجام میدن ؟ ( قطعا تعویض سرور و ای پی راه حل داعمی و عملی نیست )
اگه تعداد ای پی بالا باشه چطوری اصلا باید اینارو ثبت کنیم ؟
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !!
تلگرام : Xdlhost
رنج ای پی های 85 المان هم مسدود کردند سرور اختصاصی مال یکی از دوستام بود هشت رنجش رو بستن ....با اینکه چند روز میگزره و خودم تغییر ای پی دادم و مرتب ای پی های قبلی تو رنج 46 پینگ میگرم هنوز تو مسدودی هستن جالب اینکه با قند شکن وقتی میزنم مثل فشفشه پینگ میاد توصیه میکنم عزیزانی که منتظر ظهور برگشت پینگ ای پی هاشون هستند منتظر نباشند و سریع سیر اقدام به تعویض ای پی کنند ...واقعا دیگه مسخره تر از این سیستم جدیدی که راه انداختن وجود نداره بقول یکی از دوستان دارن تر خشک با هم میسوزونن زورشون گرفته که نمیتونن تلگرام مسدود کامل کنند چون ملت با قند شکن وصل میشن بهش ..زدن سیم اخر تمامی ای پی های خارجی که به ای پی ایرانی وصل میشوند رو مسدود میکنند .......مسخره بازی تا این حد دیگه نوبره
داداش خودتو کنترل کن.
اولا که سیستمی مثل شاپرک رو همه کشورهایی که تبادل داده های مالی بین چند تا بانک دارن باید داشته باشند.
دوما که fatf اصلا جریانش فرق میکنه و تصویب اون مثل برجام و 2030 خیانت آشکار دولت به مردمه
سوما یه جور میگی پاکتا رو باز میکنن انگار پستچی داره در پاکت نامه رو باز میکنه.
این درسته که ارتباطات قابل شنود هست ولی ارسال کننده و دریافت کننده اطلاعات هم که همینجوری نمیفرستند،اطلاعات رمزنگاری ميشه مخصوصا تو پروکسی.
حالا این ضعف بعضی دوستانه که اطلاعات اون ها شنود ميشه.
وگرنه این که یه پروتکل رو ببندند (مثل حدودا12سال پیش)یا ببینند رو چه آی پی از چه پرت یا پروتکی استفاده میشه دیگه شنود حساب نميشه![]()
ویرایش توسط 67ali67 : December 20th, 2018 در ساعت 08:17
من دیشب ایمیل زدم. ۳ روزه که سرورم قطعه ولی دیشب با دیدن راهنمایی های این ترد ایمیل زدم و امروز چک کردم سرورم آزاد شده
ویرایش توسط masterking32 : December 20th, 2018 در ساعت 12:10
[ MasterkinG32.CoM ]
امروز صبح ده مین سایت باز میشد و پینگ بالا بعد قطع شد!
- - - Updated - - -
Tracert گرفتم تا اینجا میره دیگه نمیره ...
Sketch.png
کد:4 41 ms 37 ms 37 ms 172.19.16.33 5 38 ms 38 ms 36 ms 172.19.17.214 6 46 ms 61 ms 48 ms 172.19.17.209 7 48 ms 43 ms 46 ms 172.19.17.17 8 52 ms 44 ms 42 ms 172.19.17.2 9 46 ms * * 10.201.177.49
[ MasterkinG32.CoM ]
کاش دوستان حداقل توئیتر وزیر ارتباطات رو دنبال کنن و اونجا صداشون رو برسونن، من اینکارو دوشب هست دارم انجام میدم لطفا اگر کسی مشکلی داره اونجا بگه شاید پیگیر بشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)