بفرما خیالت راحت شد. جستجو کنید بد نیست...
https://mshrgh.ir/920579
اول از دوست خوبمون Raymvnd عذرخواهی میکنم من متن خبر رو نخوندم ولی ...
واقعا منبع عالی معرفی کردید ممنون ولی دیگه سیاست رو (با این منابع مهم)ول کنید برید سراغ سرور و نت و این چیزا ...
احتمالا خبر بعدی رو هم از آفتاب لینک میدید...
به زودی هاستینگی با سلیقه شما راه اندازی خواهد شد.لطفا ایده های خود را برای برپایی یک هاستینگ مطلوب با ما به اشتراک بگذارید...پیشاپیش از لطف شما سپاسگذاریم...http://www.gnit.ir
این نظر عالی بود
- ای نادان! تو و امثال تو دارید روزهای آرامش قبل از طوفان را سپری می کنید و به زودی طوفان ، وجود نحس شما را از بین خواهد برد و آن وقت خواهید دید که دلار شما نیز ارزشش را از دست خواهد داد. تو این دنیا فقط کسی در سلامت است که در کشتی اهل بیت (سلام الله علیهم اجمعین) سوار شده باشد والسلام. تو نادان در خانه عنکبوت نشسته ای و خبر از طوفان نداری!
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
بیشتر نظرات دوستان، تحلیل های آبکی و مغرضانه ( علی + جوا+نمردی ) هست که ابتدا در کانال تلگرامش منتشر میکنه، بعدش دلال های کف بازار نظرات ایشون رو دهن به دهن منتشر می کنند و در مرحله آخر هم مردم عادی این حرف های دروغش رو باور می کنند
مثلا از دو ماه قبل از اربعین امسال می گفت دلار تا اربعین قراره 14 هزار تومن باشه بعد از اون میشه 17 هزار و بعد از عید هم میشه 25 هزار و هی میره بالاتر ...
بعد از اربعین که دلار اومد پایین روی 10 هزار، دوباره برنامه شانتاژ جدیدش رو شروع کرده و میگه تا عید نوروز قیمت روی 10 هزار هست و بعد از اون میره بالای 14 هزار و بعدش هم میره بالای 20 هزار تومن ...
خلاصه این جانور آدم بشو نیستو کم نمی یاره و جمعیت دلال دلار هم عین ... حرف ها و نظراتش رو منتشر میکنند و شایعه سازی می کنند تا بتونند دلارهای انباری شون که رو دست شون مونده (یعنی قبلا با قیمت بالا خریده اند) رو با قیمت گرون تر به مردم بندازند.
ویرایش توسط Kian : December 20th, 2018 در ساعت 10:34
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
سلام دوستان . اصلا کاری به اینکه کدام شبکه و کانال چی میگه ، نداشته باشید . شما با خودتون بگید که ما تحریم هستیم و هیچکجا به ما دلار نمیده ! حالا وقتی جنسی تو بازار نباشه ، آیا قیمتش کم میشه ؟ یا اگه کم بشه واقعی هست ؟ خدا کنه واقعا این افت قیمت ها برنامه دولت برای تصاحب مفت دلار های مردم نباشه . تازه این ماه که دلار ارزون شده یکم توی نت سود کردیم . اگه بعدا از دماغمون بیرون نکشن البته !!!!!!!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)