ویرایش توسط da6276 : December 18th, 2018 در ساعت 21:30
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
سلام بنده سرور شخصی MTproto دارم از دیروز نزدیک 11 صبح یهو خراب شد بعد با قند شکن تست کردم وصل میشد
فکر کردم ف.یلتر شده درخواست دادم ای پی عوض کردن مشکل حل شد تا امروز ساعت 7 بعد از ظهر یهو خراب شد
الان وارد روت سرور نمیتونم بشم از ای پی سرور پینگ هم میده
الان خواستم سرور را عوض کردم که یک نفر این تاپیک بهم معرفی کرد بهم
پس منتظر باشم ببینم چی میشه![]()
ویرایش توسط m2020k2012 : December 18th, 2018 در ساعت 21:49
درود
برای بنده از دیروز یکی از آی پی های روی سرورم و چند تا رنج ای پی بر روی کلاد هتزنر ف ی ل ت ر شدند بر روی یکیش پراکسی شخصی بوده فقط.
خبر نسبتا خوش
از خارج به ایران مشکل ارتباط نداریم،
یعنی با همون سرورها میتونیم به ایران متصل بشم،
ویرایش توسط Alt+F4 : December 19th, 2018 در ساعت 01:07
مشکل از پروکسی تلگرامه
قبلا اگه شما روی پورت هایی مثل 443 ران میکردید دو سه ساعته **** میشدید و بقیه پورت ها نمیشد اما الان الگوریتمشونو هوشمند تر کردند و پورت های دیگه رو هم چک میکنن.
من که یه سرور جدید گرفتم و بدون پروکسی تلگرام کانفیگ کردم.
روی سرور ها پروکسی نبوده احیانا ؟
چون گفته میشه روی سرورهایی که پروکسی باشه ***** اعمال میشه
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
مدتی پیش وقتی داخل ایران بودیم برای یکی از سرور های خودمون همین مشکل پیش اومد بعد از پیگیری از دیتاسنتر افرانت گفته شد به خاطر اجرای پروکسی روی سرور ای پی کاملا مسدود شده و ارائه سرویس به ما امکان پذیر نیست!!!!!
یک جایی توی پیام های خودتون گفتین
"مشکل بوجود اومده بیشتر شبیه اختلال هست و بنظر میاد زیاد دوامی نداشته باشه ، اگه اینطوری بخواد پیش بره که دیگه هیچ کاری نمیشه انجام داد در این کشور..."
یک سوال
یک اختلال مگه چه قدر میتونه برای یک تیم انفورماتیک بزرگ مثل تیم دیتاسنتر زیرساخت طولانی باشه که الان دو سه روزی هست برای دوستان و همکاران این اختلال به وجود اومده؟
- - - Updated - - -
بیشتر به نظر میاد شبیه یک نوع *****ینگ جدید برای جلوگیری از MTProto ها و شناسایی سرورهای پروکسی باشه تا یک قطعی و اختلال
اگر اختلال بود حداقل باید برای کل سرورها پیش میومد نه فقط برای همکارانی که سرورهای MTProto راه اندازی میکنن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)