-
December 18th, 2018, 09:06
پاسخ : از کار افتادن ای پی روی اینترنت ایران
اینها میخوان تمامی رنج ای پی های خارجی رو به ایران مسدود کنند وسلام نامه تمام ... طبق اماری که گرفتم از دوستانی که سرور اختصاصی داشتند از المان و امریکا کلا رنج ای پی هاشون به ایران پینگ نمیده ... در حال بررسی دقیق هستند که چه رنج ای پی های خارجی به ای پی های ایران کانکت هستند برن تو لیست بلاک لیست ...
-
-
December 18th, 2018 09:06
# ADS
-
December 18th, 2018, 10:40
اينها ميخوان تمامي رنج اي پي هاي خارجي رو به ايران مسدود کنند وسلام نامه تمام ... طبق اماري که گرفتم از دوستاني که سرور اختصاصي داشتند از المان و امريکا کلا رنج اي پي هاشون به ايران پينگ نميده ... در حال بررسي دقيق هستند که چه رنج اي پي هاي خارجي به اي پي هاي ايران کانکت هستند برن تو ليست بلاک ليست ...
-
-
December 18th, 2018, 11:11
سلام
برای رسیدگی توی اینستاگرام زیر پست اهای جهرمی پیام بزارید ایشون معمولا مشکلاتو اونجا پیگیری میکنن.
-
-
December 18th, 2018, 12:09
سلام
سرویس هایی که شما کاربران باهاش سرو کار دارید وعمولا برای اتصال از 2 پورت استفاده می کنید
ssh , ریموت دسکتاپ ،22 ، 3389
مخابرات کاملا روی اینترنت ما نظارت داره،
به راحتی وب مستر ها رو شناسایی میکنه و ای پی هاتون رو بلاک میکنه،
چرا؟
هر چند که من فکر میکنم تلگرام مال خود ایران است،اما
شمایی که سرویس دارید احتمال زیاد داره برای استافده از mpt و 443 این سرویس ها را خریداری کرده اید،
و چون این سرویس ها میتونن ابزار جاسوسی باشند،مخابرات دسترسی شما را محدود میکنه،
یا میتونه اینطور باشه که شما اگر این سرویس ها را راه نندازید مردوم میرن از تلگرام طلایی و امثال که مال مخابراتند استفاده میکنند و اطلاعاتشون کامل به دست مخابرات می افته.
این که شما برای این سرویس ها استفاده نمی کردید و کاسبی تون خراب شده و ... به مخابرات مربوط نیست
کلا تو این کشور کی جوابگوی مردم است؟
آب نیست،حقوق کارگرها نیست،مواد غذایی سالم نیست،
اونوقت شما دنبال اینترنتید؟
همانطور که عرض کردم سرور قبلی من سال پیش این بلا سرش اومد کلی پیگیری کردم باز نشد که نشد
موفق باشید
-
-
December 18th, 2018, 13:07
عضو جدید
سلام
بلاك شدن IP ها براي همه سرورها اتفاق نيافتاده . دو سرور ديگر من در US كار ميكند (البته MTP ندارد )
يك مورد ديگر هم كه بايد چك كرد اينست كه شايد اصلا فيلترينگ IP اتفاق نيافتاده ، بلكه Ban شدن از سمت سرورهاي بيرون است
-
-
December 18th, 2018, 13:47
-
-
December 18th, 2018, 14:44
سرور های us ما هم براشون مشکلی پیش نیامده اما هرتزنر یک سرویس داشتیم که مشکل خورده
-
-
December 18th, 2018, 14:45
عضو انجمن
فرانسه همچنان قطع هست یکسری از رنج ایپی ها
-
-
December 18th, 2018, 14:51
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
da6276
درود به همه عزیزان
از امروز صبح بعضی از رنج ای پی های سرورهای اختصاصی خارج از کشور ما بصورت تکی روی اینترنت ایران از کار افتاده است و نه پینگ درستی میده و نه میشه ریموت شد و نه ssh متصل میشه و کلا بدون قندشکن نمیشه به سرور دسترسی پیدا کرد.
مشکل دیده شده روی 11 سرور اختصاصی مختلف از المان و امریکا و فرانسه وجود دارد ، سایر همکاران هم این مشکل رو دارید؟
سلام
بله دیروز تاحالا 3 4 تا آیپی های ovh قطع شدن که مصرفشونم وی پی ان بوده.
-
-
December 18th, 2018, 15:10
راه حلی نیست؟
کسی خبر موثقی نداره ؟
-