این مورد مثل انتخاب یه اسم برای یه بچه است کاملا شخصیه بشینید برای این که در آیند کسب و کار شما خواهد بود یه اسم و یه جای خوب برای هاست اینتخاب کنید و ادامه بدید
این مورد مثل انتخاب یه اسم برای یه بچه است کاملا شخصیه بشینید برای این که در آیند کسب و کار شما خواهد بود یه اسم و یه جای خوب برای هاست اینتخاب کنید و ادامه بدید
من پیشنهاد میکنم فعلا یک دامنه ir یکساله با یک هاست 500مگ بخرید بعدا اگر نیزا شد ارتقا می دید
1- اول باید زمینه فعالیت سایت رو مشخص کنید
2- موضوعاتی که می خواید توی سایت بهش بپردازید رو کاملا مشخص کنید
3- درآمد سایت از چه شیوه ایی خواهد بود : فروش فایل، جذب تبلیغات، جذب اسپانسر، فروش محصولات و خدمات و ...
4- مشخص کنید در حوزه ایی که می خواید شروع کنید چه وب سایت هایی فعال هستن و کمی با بازارش آشنا بشید از طریق جستجو توی گوگل
5- آیا نمونه مشابه خارجی داره سایتی که می خواید شروع کنید ؟ آیا میشه ازش الگو گرفت ؟
6- در مورد انتخاب نام دامنه حتما سعی کنید com - ir رو با هم ثبت کنید
7- حتما نام دامنه از لحاظ نوشتاری و تلفظ و سایر موارد در مورد انتخاب نام دامنه رو رعایت کنید
8- در مورد هاست اصلا مهم نیست چی انتخاب می کنید چون هر زمان می تونید ارتقا بدید ولی حتما از جای معتبر تهیه کنید
9- در مورد سیستم مدیریت محتوا که هم مشخصه وردپرس پیشنهاد من هست .
10- در مورد پوسته و ظاهر وب سایت می تونید از قالب های رایگان استفاده کنید تا رمانی که وب سایتتون راه افتاد یه قالب سفارش می دید
11- اینکه دقیقا چه انتظاری از وب سایتتون دارید می تونید برنامه ریزی کنید و اقدامات بعدی رو انجام بدید
اگر سوال یا ابهامی بود و یا اگر نیاز به مشاوره بیشتر داشتید می تونید از طریق ایمیل onewp.ir@gmail.com و یا آی دی تلگرام @onewp در ارتباط باشید.
خوشحال میشم در خدمتتون باشم
از سایت nic.ir اول ببینید دامنه ای که می خواهید آزاد هست بعد اقدام به خرید کنید. هاست هم 500مگ براتون کافیه بخرید بعد اگه نیاز شد ارتقاء می دهید. قالب آماده هم گه زیاد هست cms وردپرس را انتخاب کنیدو یک قالب آماده سبک روش بالا بیارین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)