درود. سرویسهای مختلفی از ما نیز مسدود گردیده و فقط با قندشکن قابل دسترسی میباشد.
درود. سرویسهای مختلفی از ما نیز مسدود گردیده و فقط با قندشکن قابل دسترسی میباشد.
جالبی داستان اینجاست بر روی نت ایرانسل بعضی از آیپی ها قابل دسترس میباشد ولی در زیر ساخت و پارس آنلاین مسدود میباشد.
دقیقا برخی ها که دادم پینگ کردن سرورم را بعضی ها انگشت شمار پینگ دارند اما خیلی ها مشکل دارند در دسترس نیست من که اسیاتک هستم همچنان قطع هست با شبکه زیرساخت تماس گرفتم اما ... ایمیل هم زدم به شبکه زیرساخت
شما ها هم میشه تماس بگیرید این مشکل را بگید ببینید جواب شما را درست میدن یا میگن به ما مرتبط نیست به isp خود بگید ....
https://www.tic.ir/fa/contact
مشکل تماس با isp این است که باید توضیح بدی ip چی هست اصلا :|
متاسفانه تعداد زیادی از ip های ما بدون دلیل ***** شده است
اینجا ایران است که باید ساخت و سوخت!بعدم انتظار پیشرفت داریم!
خرید سرور مجازی ، خرید هاست شرکت فناوری اطلاعات جاوید,بربید ممسنی (سهامی خاص)||سرور مجازی ارزان||شماره پشتیبانی واتس آپ:09058039923
بنظرم مسدود کردن رنج ایپی های برخی کشور ها خارجه را
حالا تحت حمله ازون کشور هستند یا نه از قصد این کارو کردن یا نه مشکلات فنی دارند یا نه نمیدونیم ولی من با شبکه وزارت ارتباطات تماس گرفتم گفتن ما شما را نمیبینیم فقط isp ها که سرویس میدیم میبینیم جواب این مشکل را ندادن اما یکسری ها سرور کاران میگن مشکل از زیرساخت هست ولی بهشون ایمیل زدیم جواب درستی ندادن نمیدونیم مشکل از شبکه زیرساخت هست یا وزارت ارتباطات اطلاعات یا تنظیم مقررات رادیو ای کشور به کدام مربوط میشه این مشکل را میدونند و این کارو کردن اگر بدونیم به ان سازمان مربوطه میگیم به isp هم گفتیم اصلا در جریان نیستند نمیدونند ...
از صبح ما را بیکار کردن با اینکار هیچ کاری نمیتونیم کنیم همچنین شما ها که کارتان سرور هست خیلی مشتریاتون فکر میکنند مشکل سرور شما ها هست تا حالیشون کنید و متوجه بشوند دردسر های خاص خود را داره انشالاه هر جه زود برطرف بشه این مشکل حالا بنده که 1 سرور مجازی دارم وای به حال همه سرور هاستینگ کاران اونا چی میکشند
ویرایش توسط مینا-صیفی : December 17th, 2018 در ساعت 18:57
این مشکل به isp ربطی ندارد
دلیل این مشکل را باید از زیر ساخت جویا یشید
در کل بعد از این وزیر جدید تو این یکسال و خورده وضعیت اینترنت خیلی بد شده
سرعتهای adsl که کلا نابود شده اینترنت گرونتر *****ینگ شدید
کلا اینترنت رو قطع کنید خیال همه را راحت کنید البته به شرطی که تقصیر آمریکا نندازید
درسته به isp ربط نداره اما گفتم شما ها سرور هاستینگ کاران تماس تلفنی بگیرید ببینید چه جوابی میدن میدونند مشکل دارند جریان چی هست من ایمیل زدم و تماسم گرفتم https://www.tic.ir/fa/contact
تعداد زیاد بشه تماس از این مشکل بهتره
طی تماسی که بنده با رفع *****ینگ داشتم فرمودن باید مشکل را به این ادرس ایمیل که میدم خدمتتون ارسال کنید تا پیگیری کنند
help@tic.ir
برای زیر ساخت است
خرید سرور مجازی ، خرید هاست شرکت فناوری اطلاعات جاوید,بربید ممسنی (سهامی خاص)||سرور مجازی ارزان||شماره پشتیبانی واتس آپ:09058039923
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)