اولش با مدارکتون سمت یه متخصص حقوقی جرائم رایانه ای برید....مدارکو بهش بدید ازش بخاین واستون یه شکایت بنویسه...به نظرم بهتر از عریضه نویسه...اینجوری با یه تیر 2 نشون میزنی هم وکیل استفاده کردی هم شکایت نویس...بابت شکایت 50 تومن ازت میگیرن معمولا....بعدش میری پیش دادستان خودش پیگیری میکنه...چون خودم از دیروز پیگیر یه شکایت شدم...درضمن جدیدا قضات با بانک از طریق سامانه کاشف به صورت لحظه ای میتونن ارتباط برقرار کنن و در عرض یه ثانیه تراکنش بانکی باش پول انتقال دادی با مشخصات 2 طرف میره زیر دست قاضی یا بازپرس....
چون معمولا تصور بر اینه فرد دنبال دردسر شکایات نمیره و گاها بابت ناآگاهی فرد خاطی اقدام به ترسوندن شاکی میکنه اکثر مردم سراغ شکایت نمیرن که واقعا اشتباست...این باعث شده متخلفین گستاخ بشن...درضمن من سال قبل تجربه پیگیری از طریق تعزیرات و ای نماد با نماد اعتماد الکترونیکی داشتم به هر 3 شکایت انلاین با مدارک فرستادم...بعد چند هفته دیدم کسی که پولم پیشش بود بهم زنگ زد پولمو پس داد و عذرخواهی کرد و گفت اگه چیزی نیاز دارید یا خرید بعدی با من در ارتباط باشید...طرف بامیلو بود...یه بنگاه بزرگ فروش...مجبور به پاسخگویی شد..این مشت تخم مرغ ***ا هیچی نیستن