-
December 1st, 2018, 14:51
درخواست سرور مجازی ایران (تست)
باعرض سلام و وقت بخیر
نیازمند سرور مجازی ایران به جهت استفاده "گیمینگ" هستیم ، یقینن قدرت هر core سی پیو بسیار برامون مهم هست ، تا تعداد هسته های مجازی یا حتی اختصاصی ،
اشنایی با این حوزه دارم و کاملا درک می کنم به خاطر یک مشترک نمی تونید سرور رو به oversell بکشونید اما لازمه بگم که 6 ماهه داریم در همین حوزه ، و با کانفیگ گیم سرورمون کار میکردیم که یکهو صاحب سرور کلاهبردار دراومد و سرور من و خیلی های دیگه ازدست رفت .
منابع مور نیاز :
ram = 6GB
hdd = 60GB SSD
cpu = +4 core
متاسفانه از چندی از دوستان که در وب هاستینگ تالک مشغول هستند سرویس دریافت شد ، یکی شبکه اش packet loss داره و یکی cpu به اسم 6 core و هر کدام 6 گیگا هرتز ارائه میده اما فقط روی کاغذ این منابع به چشم میاد .
به همین دلیل ، مبلغ سرور رو می پردازم ، اما 48 ساعت گارانتی بازگشت کامل وجه ، بی هیچ قید و بند ، تضمین تمدید های بلند مدت به شرط کیفیت .
-
-
December 1st, 2018 14:51
# ADS
-
December 1st, 2018, 15:15
عضو انجمن
پاسخ : درخواست سرور مجازی ایران (تست)

نوشته اصلی توسط
CodeSaz
باعرض سلام و وقت بخیر
نیازمند سرور مجازی ایران به جهت استفاده "گیمینگ" هستیم ، یقینن قدرت هر core سی پیو بسیار برامون مهم هست ، تا تعداد هسته های مجازی یا حتی اختصاصی ،
اشنایی با این حوزه دارم و کاملا درک می کنم به خاطر یک مشترک نمی تونید سرور رو به oversell بکشونید اما لازمه بگم که 6 ماهه داریم در همین حوزه ، و با کانفیگ گیم سرورمون کار میکردیم که یکهو صاحب سرور کلاهبردار دراومد و سرور من و خیلی های دیگه ازدست رفت .
منابع مور نیاز :
ram = 6GB
hdd = 60GB SSD
cpu = +4 core
متاسفانه از چندی از دوستان که در وب هاستینگ تالک مشغول هستند سرویس دریافت شد ، یکی شبکه اش packet loss داره و یکی cpu به اسم 6 core و هر کدام 6 گیگا هرتز ارائه میده اما فقط روی کاغذ این منابع به چشم میاد .
به همین دلیل ، مبلغ سرور رو می پردازم ، اما 48 ساعت گارانتی بازگشت کامل وجه ، بی هیچ قید و بند ، تضمین تمدید های بلند مدت به شرط کیفیت .
سلام تمامی موارد میسر هست بجز نوع هارد که sata , sas موجود هست پردازنده اصلی dual e5 -2۶۴۰ هست ۱۶ کور می باشد موقعیت اسیاتک برج میلاد نیازی به اورسل نمی باشد هم مجازی ساز KVM هست منابع اختصاصی و هم زمانیکه هزینه منابع واقعی دریافت بشه منابع هم واقعی خواهد بود
امکان تست وجود دارد . ۶ سال سابقه فعالیت
www.TeraServer.ir
سرور اختصاصی|سرورمجازی|هاست لینوکس حرفه ای (ایران و خارج)| پشتیبانی 24 ساعته
تلگرام :
@h_myahya تلفن تماس :
021.5568.68.61
,
سفارش سرویس نماد اعتماد الکترونیکی دوستاره
-
-
December 1st, 2018, 15:21

نوشته اصلی توسط
TeraServerCo
سلام تمامی موارد میسر هست بجز نوع هارد که sata , sas موجود هست پردازنده اصلی dual e5 -2۶۴۰ هست ۱۶ کور می باشد موقعیت اسیاتک برج میلاد نیازی به اورسل نمی باشد هم مجازی ساز KVM هست منابع اختصاصی و هم زمانیکه هزینه منابع واقعی دریافت بشه منابع هم واقعی خواهد بود
امکان تست وجود دارد . ۶ سال سابقه فعالیت
www.TeraServer.ir
والله در تلگرام مزاحم شما شدیم ، فرمودید تست نیست ، بازگشت وجه هم فقط درصورت خرابی ، و پلنی هم که انتخاب کردم (CPU E5-2640 v2 6core 4500Mhz) فرمودید فقط 2 گیگا هرتز ارائه می دید ،
اگر غیر از اینه ، دستور بفرمایید خدمت برسم .
-
-
December 1st, 2018, 15:23

نوشته اصلی توسط
CodeSaz
باعرض سلام و وقت بخیر
منابع مور نیاز :
ram = 6GB
hdd = 60GB SSD
cpu = +4 core
سلام
بهترین افر موجود و بهترین شبکه موجود مخصوص گیم رو میتونم بهتون پیشنهاد بدم تست شده هست.
منتظرتون هستم...
ID:@Amirhossein_Maaref
-
-
December 1st, 2018, 15:26

نوشته اصلی توسط
Amirhossein.M
سلام
بهترین افر موجود و بهترین شبکه موجود مخصوص گیم رو میتونم بهتون پیشنهاد بدم تست شده هست.
منتظرتون هستم...
ID:@Amirhossein_Maaref
نماد اعتماد الکترونیک هم درنظر نگیریم ، وبسایت جزء حداقل هاست برای یک مجموعه ای که قصد ارائه خدمات سرور رو داره .
-
-
December 1st, 2018, 15:27

نوشته اصلی توسط
CodeSaz
نماد اعتماد الکترونیک هم درنظر نگیریم ، وبسایت جزء حداقل هاست برای یک مجموعه ای که قصد ارائه خدمات سرور رو داره .
سلام مجدد
میخواستم شماره تماس بدم تلفنی صحبت کنیم.
بهتون 10 روز تضمین بازگشت وجه میدیم
آسیاتک و پارس آنلاین امکان ارائه هست.
تضمین کیفیت میکنیم براتون.
امکان ارائه تست هم موجود هست
www.Khalijserver.com
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Amirhossein.M
سلام مجدد
میخواستم شماره تماس بدم تلفنی صحبت کنیم.
بهتون 10 روز تضمین بازگشت وجه میدیم
آسیاتک و پارس آنلاین امکان ارائه هست.
تضمین کیفیت میکنیم براتون.
امکان ارائه تست هم موجود هست
www.Khalijserver.com
بروز رسانی کردم براتون همین جا
ویرایش توسط Amirhossein.M : December 1st, 2018 در ساعت 15:38
-
-
December 1st, 2018, 16:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
CodeSaz
والله در تلگرام مزاحم شما شدیم ، فرمودید تست نیست ، بازگشت وجه هم فقط درصورت خرابی ، و پلنی هم که انتخاب کردم (CPU E5-2640 v2 6core 4500Mhz) فرمودید فقط 2 گیگا هرتز ارائه می دید ،
اگر غیر از اینه ، دستور بفرمایید خدمت برسم .
لطفا مجدد پیام بدید بررسی کنیم که چه مکالمه ای صورت گرفته ما فکر میکنم اشتباه میکنید . قطعا اگر شخصی درخواستی موجه داشته باشه و همینطور سرویسی منطقی از همه نظر همکاری لازم صورت میگیره
پلان های پیش فرض سایت جزییات مشخص هست خارج از پلان ها قطعا هزینه متفاوت هست
ویرایش توسط TeraServerCo : December 1st, 2018 در ساعت 16:05
سرور اختصاصی|سرورمجازی|هاست لینوکس حرفه ای (ایران و خارج)| پشتیبانی 24 ساعته
تلگرام :
@h_myahya تلفن تماس :
021.5568.68.61
,
سفارش سرویس نماد اعتماد الکترونیکی دوستاره
-
-
December 1st, 2018, 18:43
عضو دائم
سلام
از دیتاسنتر اسیاتک برج میلاد در شبکه مخصوص گیم قابل ارائه است
4 هسته
6 گیگ رم
60 گیگ هارد اس اس دی
اگر مقدار سی پی یو را بصورت اختصاصی نیاز داشته باشید
4 هسته برابر است با 7500 هرتز
ماهانه 300 هزارتومان
اگر سی پی یو رو بصورت اشتراکی بخواهید ماهانه 185 هزارتومان
ترافیک نامحدود
شبکه توان جلو گیری از +30 گیگ اتک را دارا میباشد
برای خرید به بخش فروش تیکت بزنید
با تشکر
-
-
December 1st, 2018, 20:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
CodeSaz
باعرض سلام و وقت بخیر
منابع مور نیاز :
ram = 6GB
hdd = 60GB SSD
cpu = +4 core
باسلام
در صورت تمایل در تماس باشید دوست عزیز این امکان وجود دارد ابتدا تست در اختیارتان قرارداده شود اگر راضی بودید پرداخت فرمایید
باتشکر
-
-
December 1st, 2018, 22:11
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
CodeSaz
باعرض سلام و وقت بخیر
منابع مور نیاز :
ram = 6GB
hdd = 60GB SSD
cpu = +4 core
با سلام
در سایت ثبت نام نمائید و تیکت جهت فعال کردن سرویس گارانتی 90 روز برگشت وجه بدون هیچ دلیلی به واحد فروش ارسال نمائید تا راهنمایی کنند.
سرور را تهیه نمائید و تا 90 روز میتوانید از گارانتی برگشت وجه کامل استفاده نمائید.
سرور گیم اینترانت رنج آیپی 10 : http://www.roobinaserver.ir/Vps.php?...meteredbw-iran
پیشنهاد میکنیم از منابع کم شروع نمائید و به تدریج در صورت نیاز ارتقا دهید چون سرویس های مذکور به صورت نیمه اختصاصی VDS هستند ممکن است منابعی که قبلا تهیه میکردید با حتی رم 2 گیگ ما برابری نماید.
سرویس دارای مانیتورینگ شبانه روزی میباشد و خدمت شما نیز پنل مانیتورینگ پیامکی و ایمیلی تقدیمی میگردد.
سرور نسل جدید سری E5-26xx میباشد و از سرورهای قدیمی و ریفر استفاده نشده است.
هاردهای پایه سری Enterprise 128mb cache و 256mb cache سری دیتاسنتر میباشند + امکان ارائه SSD دیتاسنتری میباشد.
باتشکر
ویرایش توسط RoobinaServer : December 2nd, 2018 در ساعت 20:18
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-