ویرایش توسط N4vid12 : November 28th, 2018 در ساعت 10:47
قیمت 25 هزار تومان فقط به خاطر اندک اتوریتی که داره
Page Authority 18
Domain Authority 22
آرشیو خوبی نداره , قالب هم ارزشی نداره (در مارکت هایی مثل ژاکت با قیمت زیر 50 هزار تومن بهترین رو میشه تهیه کرد) , بازدید که اصلا نداره 250 تا بسیار بسیار کم هست که حتی پاپ آپ بزاریم روزی 1000 تومن هم ازش پول درنمیاد - مطالبی که هم ورودی دارید غیر مجاز هستند و احتمال ***** شدن اش زیاده .
اگر خواستید پیام بدید.
اگر قصد فروش اون سایت های 1 اترو داشتی خبر بده
یا حق
شما فعلا از مدیریت محترم سایت اجازه بگیر وارد سایت شی بعد بیا بشین صحبت کن از نداشته هات پسر خوب
- - - Updated - - -
مشکلی نداره فعلا برای بازدید گرفتنه بعد که بگیره اصلا میکنمش 4 تا شما نگران این چیزها نباش دوست من
- - - Updated - - -
جدا از دامنه فقط نزدیک 1 میلیون هزینه قالب لوگو و بک لینک شده دوست من
- - - Updated - - -
tehmusic.org هر موقع تونستی ثبتش کنی بیا باهم صحبت کنیم خیلی ادعا داری شبیه این دامنه رو ثبت کن
- - - Updated - - -
شما احتمالا مصرف هویجت بالاس که انقدر باهوشی
دوست عزیز به خدا شما بخوای هم من سایت رو به شما نمیدم نمیدونم چرا انقدر اسرار بر این قضیه دارید!
من سایت رو میفروشم خیالت راحت نیازی نیست شما تایین تکلیف کنید
- - - Updated - - -
شما خودت انقدر تجربه داری دکتر اولا 10 تا سایت اول ایران که گوگل و ورزش 3 اینطور سایتا هستند
بعدم چرا امدی سایت در پیت مارو بخری برو عزیز من یک سایت با روح با لوگو حرفه ای بیار بالا اینجام اسپم نکن
- - - Updated - - -
دوستان در آخر اینو بگم چون اینجارو با بخش سطل آشغال انجمن اشتباه گرفتید و با اکانت فیک هم شده میاید چند تا چندتا اسپم میکنید
من نه دنبال فروش به مبلغ بالای سایت هستم
نه عجله ای در فروش دارم چون خودم دارم روش کار میکنم و در کمتر از 1 سال آینده ته موزیک واقعی سایت بنده هست
پس لطف کنید اگر واقعا خریدارید اصلا اینجا پیام ندید فقط پی وی اگرم نه بنده کوله باری از تجربه هستم 8 ساله وبمسترم و نیازی به چرندیات شما عزیزان ندارم
با تشکر
- - - Updated - - -
http://uupload.ir/files/tvit_firefox...07-31.211z.png
این عکس هم قرار دادن به کوری چشم اون دوستانی که چشم دیدن آمار و بازدید سایت 2 ماه راه اندازی شده رو ندارند
ویرایش توسط N4vid12 : November 30th, 2018 در ساعت 20:23
کاملا مشخه که اکانت بن شد
در ضمن شعور هم کمی برای افراد نیاز نه در حد جلبک
توی پست قبلیت به بنده نسبت دادی به احترام مدیران و کاربران دیگه خواستم چیزی نگم ولی کمی لطفا با شعور باش این نو گفتار سن شما ۱۷ سال هم بیشتر نیست
اگر شما ۸ سال تجربه داری اون موقعه که سایت موزیک داشتم تو ایران فکر نکنم نمی دونستید اینترنت چیه
سایتتون هم ارزونی خودت
طبق نظری که در مورد دکتر بودن من دارید ، باید ی قرص شعور و ادب که ندارید براتون تجویز بشه
با این چیزایی که شما نوشتید همه رو احمق فرض کردید
شما رو سایتت کار کن وقتی همه چیزش اوکی شد بیا اینجا بگو میخوام بفروشم
اگه شما 8 ساله وب مستری ما از 8 سالگی بلاگفارو جارو کردیم و اومدیم بالا داداش
کاری به سابقه نیست ، مهم شعور هست
من به شما بی احترامی نکردم ولی شما داری بی احترامی میکنی
بعدم اصلا دوست من شما چرا داری جوش میزنی؟ مگه بنده اجبارتون کردم بیاید پست بدید یا سایت رو بخرید؟ مال خودمه هرچقدر دلم بخواد میفروشم فروش رفت رفت نرفت هم اصلا برام مهم نیست روش کار میکنم
بعدم من اصلا قیمتی قرار ندادم که شما شاکی شدی !!!!
- - - Updated - - -
بنده به کسی توهین نکردم فقط گفتم خریدار نیستین اسپم نکنید ولی بازم میان و حرف های بی ربط میزنند
ممنون فعلآ از فروشش منصرف شدم رتبش شده 18 هزار خداروشکر
ایشاالله 2 ماه دیگه زیر 1000
بعدم یک سوال از دوستانی که میان ایراد میگیرند از اسم سایت مگه ما تابه حال چندین سایت مشابه به این صورت نداشتیم؟ نمونش هستی دانلود که با دامین هستی دی ال زند و الان هستی دی ال از هستی دانلود هم رتبه و بازدیدش بهتره!!
ویرایش توسط N4vid12 : December 1st, 2018 در ساعت 20:14
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)