عزیز از لحاظ بک آپ که هفته ای ی بار باید فول داشته باشن...دوست عزیز سایت html هم اگه هک میشه بخاطر امینیت وردپرس هستش ؟؟
و اینکه اولین سایت من نبوده که، سایت های دیگه ای که داشتم رو هاست های دیگه مشکلی نداشتن، دقیقا دوتا از سایت هام با قالب ها و افزونه های یکسان رو جاهای دیگه هک نشده و مشکلی نداشته.ولی اینور مشکل خوردن هرچی سایت داشتن با قالب ها و افزونه های مختلف.
من رو سایت ها همه موارد رو رعایت کرده بودم، افزونه های امنیتی نصب بوده، آدرس پنل وردپرس تغییر داده شده بود، افزونه های اضافی نصب نبود و همرو آپدیت کرده بودم، قالب هم به همین صورت، اما مطمئن بودم مشکل از هاستینگ مربوطه هستش و طی بررسی که انجام شدش معلمو شد. حالا شاید دوستان دیگه هم همین مشکل رو داشته باشند اگه از اینجا کسی هاست گرفته باشه از اون سایت.....
فقط الان کسی که ضرر کرده من هستم که نه درست بهم جواب دادن و اینکه یک بکاپ گیری داشتن از هاست هاشون، من انتظار بکاپ هفته پیش رو ازشون نداشتم، اما دیگه رو همه جا عرف هستش ماهی یکبار بکاپ بگیرن
اکثر جاها لااقل ماهی یکبار بکاپ میگیرن، ولی اینجا آخرین بکاپ رو تاریخ 3 ماه پیش اعلام کردم بهم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)