نه دوست عزیز
***ی خیلی زیاده
حتی با وی پی ان بنده تست زدم و یه فایل ۷ مگ رو دانلود کردم ولی ۶۴ مگ محاسبه شده و از اینترنت من کم شده
متاسفانه اینترنت های همراه به شدت دارید حجم خوری می کنن
تاپیک ها قبلی بنده رو ببینید دنبال راه دور زدن این مسئله با چیلتر شکن تونلینگ با سرور ایران بودم که به جایی نرسیدم و شرکت های ارائه دهنده ایران هم فهمیدن و جلوش رو بستن یعنی با استفاده از این سرویس ها اینترنت خارج از کشور براتون محاسبه میشه
- - - Updated - - -
بله شما اولین نفر نیستید که این اتفاق رو تجربه کردید
قبلا من تاپیک زدم و متاسفانه شرکت ها همراه همشون به این شکل هستن
البته خیلی گشتم تا یه چیزی که نیاز به مودم نباشه و رو گوشیم بندازم
به شرکت شاتل بر خوردم
توی این چند سال برای adsl سراغ اینترنت های زیادی رفتم ولی adsl روی شاتل که کیفیت و انتقال حجم به ماه دیگه داره کنار اومدم و چند ساله دارم کار می کنم
شاتل یه سیستم جدید چند ماهه راه انداخته به اسم شاتل موبایل
البته الان که کیفیتش خوبه و مشکلی نداره
سیم کارت میده و شما می تونی باهاش تماس و پیامک هم ارسال کنی ولی خوبیش اینترنت همراهه که حجم ***ی نداره ولی اینو یادتون باشه کلا توی همه شرکت ها بخواید اینترنت رو به همراه چیلتر شکن استفاده کنید حجم چند برابری محاسبه می کنه که اینم تحقیق کردم به یه نتیجه هایی رسیدم که این مشکل رو میشه حل کرد
چیلتر شکن ها چون حجم دیتایی که سند و رسیو می کنه زیاده و اگر شما سایتی رو باز می کنید یا چیزی رو دانلود می کنید در اصل حجم بالایی رد بدل میشه ولی از نظر شما این حجم چیزی که شما دریافت کردید هست ولی این موضوع نیست و فرای اینه
شما از چیلتر شکن می خوای استفاده کنی حتما از پر و کسی استفاده کن چون اون مشکل رو کمتر داره توی نوع چیلتر شکن های دیگه