اول سلام
اسم تاپیک ظاهراً غلط انداز شده.

ببینید در اینجا قصد بی اعتبار کردن شخص یا شرکتی نیست. بلکه در واقع هدف انتقاد سازنده و راهنمایی های لازم (و اگر هم لازم بشه معرفی میزبانان کم مسئول یا بی مسئول در قبال مشتریان) در جهت افزایش آگاهی کسانی که می خوان هاست و دامنه بگیرن است. و هیچ تعارفی نباید کرد.
شما قطعاً همچین مواردی رو زیاد دیدن که به دلایل مختلف کاربر مغبون شده است.
من از سال 83 شروع کردم و تا به حال موارد زیادی رو دیدم و تجربه کردم. که به موقع بهشون می پردازم.

دوستان توجه داشته باشید که هاست و دامنه یک کالا نیست که ما باخریدنش اون رو پیش خودمون داشته باشیم. بهتر بگم در واقع هاست و دامنه (جدا از تاریخ انقضاء مشخص) امانتی است که نگهداریش با شرکت میزبان و باید مطمئن باشیم که زحمتی که ما در این راه انجام می دیم در ارز چشم بهم زدنی از بین نمیره .

در واقع میزبان خوب هاستینگی است که در قبال مشتری مسئول بوده و بداند که در واقع امانت دار فایل ها و اطلاعات افرادی است که در قبال آن به آن شرکت پول پرداخت می کنند.

چنتا مثال واستون میزنم:
- به دلیل مشکل سرور یه دفعه کل فابل های سایتتون پاک میشه؛ تماس می گیرید میگن کی گفتیم بک آپ؟! قوانین سایت (که به روز شده!!!) رو بخونین.
- میزبان سایتون واسه تمدید دیگه تشریف نداره!
- دامنه محبوبتون....!

عزیزان ارائه دهنده خدمات هاست، بییان تجربیاتشون رو در زمینه یک خرید مطمئن به کسانی که می خوان هاست و دامنه بگیرن، انتقال بدهند و راهنمایی های لازم رو بهشون بدهند . مثلا بگن که بهتر است که قرارداد کتبی بین دو طرف امضاء شود یا حداقل حداقل! مطمئن بشن که دامنه میزبان دی ان اس هاستشون زودتر از خود هاست اکسپایر نشه!! و مطالبی از این قبیل...

متاسفانه هرجا پای پول در میان باشد حقیقت از میان می رود. کمک کنید که در این مورد خاص این موارد به حداقل برسد.