اگر آی پی برای ایران باشه که با یه طرح شکایت ای پی و ساعت رو به isp می فرستن و اطلاعات شخص رو دریافت می کنن ولی اگر خارج از ایران باشه کاری از دستش بر نمیاد
اگر آی پی برای ایران باشه که با یه طرح شکایت ای پی و ساعت رو به isp می فرستن و اطلاعات شخص رو دریافت می کنن ولی اگر خارج از ایران باشه کاری از دستش بر نمیاد
ایرانیم بود به این راحتیا که میگین نیست شکایت کنید و ...(میتونه راحت بگه من نبودم بخاطر ضعف و بیسوادی کسایی که تو سمتن فیلم و سریال گفتم نبین راحت میشه باید ادله خیلی محکمی پیدا کنی که طرف خودشه)
الانم که خارجیه دیگه بدتر بیخیالش شو اصلا کاری نمیشه کرد فقط بیخودی دوندگیه پول هدر دادنه چون الزامی برای پاسخگویی به استعلامات دستگاه قضایی ایران ندارن اونم با وجود تحریما و خیلی مسایله دیگه
ویرایش توسط gdfire : November 20th, 2018 در ساعت 01:50
مشکل شما همینه که فکر می کنید دوندگی داره
اصلا هم چنین چیز نیست
شما ادله هاتون کافی و محکم باشه فقط توی دادسرا یه شکایت نامه تنظیم می کنید و مدارک رو توی پرونده میزارید و توی دادسرای برای پیگیری پرونده رو میفرستن به پلیس فتا
و خود فتا پیگیر میشه و کارهاش رو انجام میده
کل ماجراش همینه
و حتما باید ادله کافی داشته باشه
به همین دلیل گفتم اگر آی پی ایرانی باشه راحت میشه یقه طرف رو گرفت
براحتی میتونید آی پی رو بفهمید
کافیه یه ایمیل بهش بدید و در اون ایمیل یک کد قرار میدید (مثل کدهای آمارگیر یا تصویر 1px-کاری که سرویس های ارسال ایمیل برای نمایش آمار در پنلشون میکنن)
بمحض اینکه طرف ایمیل رو باز کنه ای پی اون براتون ارسال میشه
جیمیل اگر باشه شماره تلفنش تو جیمیل هست برای اکتیوش.. یه میل بزنید با گوگل بهشون بگید راهنماییتون میکنند.گرچه بهترین راه اینه بوک کنید همچین میلی رو..روزانه صد تا برای ما میاد قرار نیست همشونو پیگیری کنیم..بلوکه کنید و ریپورت اسپم..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)