- 

November 18th, 2018, 14:12

مشکل  در مورد پاسخ دهی سریع و دسترسی به سایت از سمت سرور مشکل  در مورد پاسخ دهی سریع و دسترسی به سایت از سمت سرور

سلام وقت بخیر ، 

بنده سرور اختصاصی دارم که خوب علیرغم مشکلات که داشت خوشبختانه تونستم راه بندازم و به خوبی کار میکنه ،

چند وقته یه مسله ای فکرمو مشغول کرده ، بر روی سرور شخصیم VMware  5.5 نصب کردم و یک دونه سرور مجازی Centos7 راه انداختم.
 دایرکت ادمین هم به عنوان پنل کنترل وب انتخاب نصب و کانفیگ کردم .

مشکلی که داردم زمانی که  آدرس سایت های زیر مجموعه در سرور رو فراخوانیمیکنم ، خیلی تاخیر داره تا باز شه حدودا 40 ثانیه طول میکشه ، نکته جالب اینه که این اتفاق فقط برای بار اول می افته و اگر تو همون مرورگر که بازه دورباه اون دستور فراخوانی همون سایت رو بزنم بلافاصله باز میشه .

شاید بشه گفت یه چیزی تو مایه های کیس لتنسی رم در بخش رند های گرافیکی باشه که کمی تاخیر داره شایدم بی ربط باشه )

مسله بعدی اینه که در مورد دایرکت ادمین این طور نیست و بلافاصله باز میشه . فقط در مورد سایت های Add شده این طور هست .

اصن هم بحث حجم سایت ها نیست مثلا اگر یه دامنه جدید با ایندکس خود دایرکت ادمین هم اضافه کنید برای بار اول فراخوانی تو اون مرورگر این طور هست .

کلن یکمی پیچیدست ، شاید از اینترنت من باشه ، در این صورت چرا فقط برای سایت های من این طوره ؟

شاید از مرورگر باشه ؟ چند مرورگر مختلف رو تست کردم ، حتی با وی پی ان هم سعی کردم اما همین مشکل رو داشت . ؟

دوستانی که نظر یا راه حل دارن ممنون میشم راهنمایی کنن.

با تشکر

- 

- 

November 18th, 2018 14:12

# ADS