من قبلا حدود دو سال پیش از اقای عبید سرویس خریدم یکبار که نیاز به هاست داشتم واقعا وقت گذاشتن و منو راهنمایی کردند و بعد من از ایشون سرور خریدم قیمتشون خوب بود و کیفیت سروشون هم خوب بود نه عالی و نه متوسط و ضعیف
اما بیشتر حرف من در مورد نظر شما در مورد انجمن وب هاستینگ هست که بنظر من متاسفانه شده منبع ***ی و درامد عده ای سودجو و بچه مدرسه ای که بصورت مقطعی پول به جیب بزنن و خیلی از هموطنانشون و تلکه کنن و از اون مهمتر زحماتشون رو ب باد بدن ....جدا از وجدان نداشته انها از نحوه مدیریت و عدم کنترل کامل و شدید انجمن ب روی فروشنده ها انتقاد دارم .
متاسفانه مدیران انجمن نقش خود را صرفا یه واسطه و بنوعی ایجاد مکانی برای فروش و خرید میدونن و نه بیشتر بلکه این مکان کنترل ویژه ای هم میخاد نه انکه صرفا این امکان رو برای عده ای فراهم کردی و تمام و دیگر کنترل و پیگیری و نظم دادن به مجموعه رو بیخیال بشی و بذاری بر عهده خود خریدار ...خب مسلمه خریدار تا یک جا میتونه از اعتبار اون فروشنده اگاه بشه و شمایی که تقریبا هر روز اشنایی داری با خدمات اون فروشنده باید تجربه خودت رو در قالب نظرسسنجی یا رتبه و اعتباردهی و .... در اختیار بزاری و نترسی از اعمال نظر و قضاوت و یا ناراحتی عده ه ای سودجو و یا رقیب.... و در اخر متاسفم برای ایرانی جماعت و نژاد و فرهنگ ایرانی که واقعا وجدان و تمام خصوصیات اخلاقی وانسانی بشدت در حال کاهش و از بین رفتن هست در کشور ما و عملا بقول گاندی وقتی ارزشها عوض بشن عوضیها با ارزش میشن و متاسفانه ***ی شده ارزش و همه تصور میکنن با کلاهبرداری و ***ی هست که تنها میشه موفق بود و اون قباحت حرامی و حلالی دیگر مانند گذشته در بین افراد نیست و زشتیها شده ارزش.....متاسفانه این کشور و افرادش دارن به مرز سوختن میرن و امیدوارم نیرویی برتر همانطور که جرقه پلیدی زده شد در این سرزمین نسبتا سوخته باعث بشه این خصوصیات زشت اخلاقی و انسانی ما از بین بره ...آمین