روی یکی از اکانت های ریسلری که دارم ، نیوک نصب نمیشه. حتی هایت مشتری رو پاک کردم و دوباره ساختم ولی بازم نصب نشد. این مشکل قابل حل نیست؟ (cPanel)
روی یکی از اکانت های ریسلری که دارم ، نیوک نصب نمیشه. حتی هایت مشتری رو پاک کردم و دوباره ساختم ولی بازم نصب نشد. این مشکل قابل حل نیست؟ (cPanel)
چه خطایی میده ؟ کجاش نصب نمیشه؟
register_globals ؟
مشکل حل شد
نه اون ارور که راحته. . نیوک اخطار میداد که نمیتونه با بانک اطلاعاتی ارتباط برقرار کنه
کار نصب رو دوباره با ip انجام دادم درست شد !!! نمیدونم قضیه چیه
بله
من هم مشکل داشتم ولی نصب بصورت دستی درست شد به صورت دستی نصب کن انشاا... درست می شه
ارایه دهنده خدمات ایمن سازی سرور های مبتنی بر لینوکس و ویندوز
My Crime Is My Advisory . Hacking Is The Best But Security Is The First
The Best Secure Hosting in Iran http://SecureHost.ir
جهت تماس در شبکه IRC :mHUB.HIRCNetwork.com#Linux@Secure_Host
کی این نیوک منقرض میشه - تازه ورژن 8.2 مشهد تیم هم اومده . هزار تا اسم دیگه هم روش گذاشتن آجا و ...
در کل خوره رم و سی پی یو ه البته ورژن های قدیمی که من کار میکردم ورژن جدیدش رو نمی دونم
به نظر من که نوک اصلا به درد نمیخوره!!!
چون خیلی برای یه سیستم مدیریت محتوا سنگینه
و خیلی چیزای اظافه داره و یه چند تایی باگ داره که هک میشه
در کل به درد نمیخوره و کسایی هم که میخوان سایت بزنن پیشنهاد میکنم یه مدیریت محتوای دیگه ای رو انتخاب کنن
کسایی که اسکریپت هاشونو نمیتونن نصب کنن میتونن به آیدی من تو یاهو پی ام بدن تا براشون رایگان نصب کنم
آیدی : rahahost
موفق باشید
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــ قیمت مهم نیست , کیفیت مهم است ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ
ویرایش شد
دیگه توی این انجمن فعالیتی ندارم.
ویرایش توسط GharbHost : November 28th, 2013 در ساعت 20:41
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)