-
November 15th, 2018, 09:58
عضو جدید
نظر شما درباره انتخاب یکی از این قالب های موزیک
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
در حال ساخت بر روی یک سایت موزیک هستم میخواستم یکی از این سه قالب رو تهیه و خریداری کنم
از دوستانیکه توی قالب و سئو متخصص هستند میخواستم کمک بگیرم ببینم کدوم یک از این سه قالب توی سئو و سبکی و بهینه بودن کدها و همچنین ارتباط کاربرا با سایت مناسبتر هستش؟
یک قالب پرشین موزیک
لینک دمو
دو قالب میکروفون
لینک دمو
سه قالب پارسبان
لینک دمو
ویرایش توسط mojtaba7554 : November 15th, 2018 در ساعت 10:47
-
تعداد تشکر ها از mojtaba7554 به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2018 09:58
# ADS
-
November 15th, 2018, 20:06
عضو جدید
پاسخ : نظر شما درباره انتخاب یکی از این قالب های موزیک
دوستان کسی راهنمایی نمیکنه؟
-
تعداد تشکر ها از mojtaba7554 به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2018, 20:15
سلام قالب پرشین موزیک به خاطر ظاهر زیباش و استفاده از رنگ بندی کاملا استاندارد بهترین قالبه از نظر امکانات هم بیشتر به یک سایت موزیک شباهت داره و دستتون بازه همینطور رسپانسیو این قالب عالی انجام شده از نظر سبک بودن به نظرم چون قالب از فایل های جی کوئری زیادی استفاده میکنه ممکنه سرعتش از قالب میکرفون بالاتر نباشه اما اگر شما یک هاست مناسب خریداری کنید این مشکل نیز حل میشه پیشنهاد من به شما قالب پرشین موزیکه
-
تعداد تشکر ها از 000012 به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2018, 20:25
عضو جدید
تشکر بله سایتم بیشتر موزیکه ولی امکان داره برنامه های تلویزیونی و یا بعضی اوقات فیلم هم قرار بدم.قالب پارسبان رو بررسی کردید نظرتون درباره اون چیه؟به نظر خودم که قالب کاملیه هم برای فیلم و سریال و موزیک ولی خیلی سنگینه طبق بررسی که با سایت gtmetrix.com انجام دادم.ولی از لحاظ کد نویسی نمیدونم کدوم بهینه تر هست برای گوگل
-
-
November 16th, 2018, 00:33
عضو جدید
سعی کنید قالب خودتون رو از خود تم فارست بخرید.
از بین این سه قالب ، قالب پرشین موزیک بهتره از لحاظ دسترسی کاربر ولی از نظر شیکی قالب پرشین تولز و پارسبان بهترند
-
تعداد تشکر ها از tarfandcity به دلیل پست مفید
-
November 16th, 2018, 01:09
میکروفون بخاطر سلیقه خودم (خوشگلتر طراحی شده و تمییزه کداش)
-
تعداد تشکر ها از gdfire به دلیل پست مفید
-
November 16th, 2018, 08:34

نوشته اصلی توسط
mojtaba7554
تشکر بله سایتم بیشتر موزیکه ولی امکان داره برنامه های تلویزیونی و یا بعضی اوقات فیلم هم قرار بدم.قالب پارسبان رو بررسی کردید نظرتون درباره اون چیه؟به نظر خودم که قالب کاملیه هم برای فیلم و سریال و موزیک ولی خیلی سنگینه طبق بررسی که با سایت gtmetrix.com انجام دادم.ولی از لحاظ کد نویسی نمیدونم کدوم بهینه تر هست برای گوگل
ببین به نظرم اگر میخای فیلم و سریال هم قرار بدی صد در صد از سایت موزیکت جداش کن اینطوری خیلی تمیز تر و بهتره مخصوصا برای گوگل برای همین دو تا قالب بگیر یکی برای فیلم و سریال یکی برای موزیک قالب پارسیان هم واقعا عالی طراحی شده از نظر حرفه ای بودن و کیفیت کد نویسی اما سعی کن دو تا سایت جدا داشته باشی اینطوری خیلی بهتره
-
تعداد تشکر ها از 000012 به دلیل پست مفید
-
November 16th, 2018, 12:33
عضو جدید
اره میکروفون طراحیش ساده قشنگه خیلی هم سبک هستش
- - - Updated - - -
تم فارست وقتشو ندارم بگردم توی قالب هاش و هزینه اش هم زیاده با اون هزینه میشه داد یه قالب اختصاصی طراحی کرد.
نه من فقط میخوام بدونم کدهای کدومش بهینه تر هست برای گوگل
-
-
November 16th, 2018, 12:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mojtaba7554
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
در حال ساخت بر روی یک سایت موزیک هستم میخواستم یکی از این سه قالب رو تهیه و خریداری کنم
از دوستانیکه توی قالب و سئو متخصص هستند میخواستم کمک بگیرم ببینم کدوم یک از این سه قالب توی سئو و سبکی و بهینه بودن کدها و همچنین ارتباط کاربرا با سایت مناسبتر هستش؟
یک قالب پرشین موزیک
لینک دمو
دو قالب میکروفون
لینک دمو
سه قالب پارسبان
لینک دمو
بنده هم قالب پرشین موزیک که دمو قرار دادید را دیدم خوشم اومد!
البته هر 3 قالب هم زیبا بودند و خوب
ولی قالب پرشین موزیک در حال حاضر مناسب تر صلیقه یوزرها خواهد بود
این فقط نظر شخصی بودش
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از negarnovin به دلیل پست مفید
-
November 16th, 2018, 14:29
عضو جدید
سلام
من چند ماه پیش یه سایت موزیک با قالب پرشین موزیک راه انداخته بودم توی کلمه سایت خودم صفحه چهارم بودم ولینک ۴۰۴داشتم قالبم هم پرشین موزیک بودبعد قالبم که عوض کردم بعد چند روز اومد صفحه اول مشکلاتش هم حل شد خلاصه تجربه ای که با این قالب داشتم رو گفتم به اشتراک بزارم
راهنمای خرید دقیق بهترین محصولات بازار را در
بیب لند دنبال کنید
خرید برنج ایرانی
-
تعداد تشکر ها از arinatarh.ir به دلیل پست مفید