نقل قول نوشته اصلی توسط Mr-Pro نمایش پست ها
با توجه به خروجی log که گذاشتید من مشکلی نمیبینم که باعث بشه شما با آی پی ایران نتونید به سایت ها دسترسی پیدا کنید . اگر احساس میکنید که مشکل از CSF هست ، سرویس CSF و LFD رو غیر فعال کنید و ببینید مشکل مجدد ایجاد میشه یا نه . باید از روش Isolate کردن برای حل مشکلتون استفاده کنید به این معنی که هر شب یکی از سرویس ها رو مورد بررسی قرار بدید . امشب تاثیر CSF رو بررسی کنید اگر جواب نداد روی web server و سایر سرویس ها تمرکز کنید . در پست ابتدایی عکسی دادید که نشون میده از nginx و apache استفاده میکنید . آیا به صورت دستی nginx رو به عنوان reverse proxy نصب کردید یا از custombuild وب سرور رو apache_nginx زدید ؟ توصیه میشه لاگ های هر دو مورد رو چک کنید .
از custombuild تغییر دادم
مشکل که مطمئنا از IP نیست و گفتم شاید فایروال پورت 80 و 443 را مسدود کرده وگرنه وارد SSH و کنترل پنل میشه
قرار شد دوستان امشب کنترل کنند اگه نشد ناچار از دو دوستی که تو تاپیک اعلام کردن کمک میگیرم و نهایتا اگر حل نشد سرور را عوض میکنم

نقل قول نوشته اصلی توسط gdfire نمایش پست ها
سرورتو عوض کن سره منم مشابهش اومده بود سر ساعات خاص تنها راه لود شدن ریست بود هیچ کسم ندونست علت چیه بارها هم از نو کانفینگ شد ولی ....
تنها راه خرید سرور دیگس و انتقال
اگر مشکل حل نشه که مطمئنا ناچار به تغییر هستم