رهیار سرور ارائه دهنده سرویس های متفاوت | وب سایت: rahyarserver.com
سرور مجازی با لایسنس سی پنل معتبر ارزان ! |هاست پربازدید ایران|سرور اختصاصی
سرورتو عوض کن سره منم مشابهش اومده بود سر ساعات خاص تنها راه لود شدن ریست بود هیچ کسم ندونست علت چیه بارها هم از نو کانفینگ شد ولی ....
تنها راه خرید سرور دیگس و انتقال
از custombuild تغییر دادم
مشکل که مطمئنا از IP نیست و گفتم شاید فایروال پورت 80 و 443 را مسدود کرده وگرنه وارد SSH و کنترل پنل میشه
قرار شد دوستان امشب کنترل کنند اگه نشد ناچار از دو دوستی که تو تاپیک اعلام کردن کمک میگیرم و نهایتا اگر حل نشد سرور را عوض میکنم
اگر مشکل حل نشه که مطمئنا ناچار به تغییر هستم
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
سلام
برای حل موقت مشکل دستور ریبوت خودکار رو برای قبل از اون ساعت خاص توی crontab بزارید
دلایل معمولی که میتونه باعث این مشکل بشه
1- ویروسی شدن سرور شما
2- مشکل داشتن ایزوی سیستم عامل یا نصب سورس مشکل دار دایرکت ادمین
3- فشار بیش از اندازه یکی از سرورهای روی اون سرور اختصاصی به هارد و سایر منابع در اون زمان که باعث کندی شدید و اختلال در سیستم عامل یا وبسرور با فایروال سرور شما میشه
4- حمله اینترنتی داس یا دیداس در زمان های خاص به وبسرور یا سایر قسمت های سرور شما یا حمله از سمت سایت های سرور شما به دیگر سرور ها
5-کانفیگ نامناسب وبسرور یا دیتابیس که باعث استفاده زیاد از رم و هنگی سرور بعد از رسیدن مقدار کش رم به بالاترین حد میشه (در سروری که اورسل شده این شدید تر میشه )
دلایل دیگه ای هم می تونه وجود داشته باشه در صورت تمایل دسترسی ارسال کنید بررسی بشه.
لینک سایت در امضاء
ویرایش توسط InterServer.ir : November 2nd, 2018 در ساعت 13:04
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)