-
October 29th, 2018, 14:57
پاسخ : راه اندازی سایت هاستینگ در این اوضاع و زمان
تو این وضع اقتصادی و بی ثباتی ارز؟؟؟؟؟!!
بی خیال شو داداش الا تکون نخوری سرتری هرچی داری لاقل یه حساب باز کن سودشو ببر چون هم وضع اقتصاد خرابه هم مساله تحریما از همه مهمتر ارز و گیری هایی که فتا داره و....
مگه هاست واس خارجیا بزنی شاید یه چی دشت کنی وگرنه تو حوزه وبه فارس خرابه بازار
-
-
October 29th, 2018 14:57
# ADS
-
October 29th, 2018, 15:43
عضو جدید
سلام
می خواهید چه قدر بودجه بذارید
من می تونم بهتون کمک کنم تا هاستینگتون رو راه بیندازید
multisite.ir
-
-
October 29th, 2018, 16:09
عضو انجمن
می توانید بصورت درصدی با هاستینگ ها کار کنید و ماهیانه درصدی از سود بازاریابی را دریافت کنید .
-
-
October 29th, 2018, 16:51

نوشته اصلی توسط
Mahsa90
با سلام
ممنون میشم از دوستان نظرات خود را به بدون قصد و غرض و دوستانه بیان کنند
با توجه به اوضاع فعلی اقتصادی آیا راه اندازی یک سایت هاستینگ که انواع سرویس ها را با استفاده از ریسلر ارائه بده فایده ای داره ؟
من قصد دارم کاری راه بندازم که بتونه ماهیانه بین 300 تا 500 تومن در آمد واسم داشته باشه
آیا همین کاری که گفتم با تبلیغ و اخد نماد اعتماد قابل انجام هست ؟ واسه رسیدن به این در آمد حدودا چقدر بودجه و زمان لازمه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
شما باید ببینی به مباحث هاستینگ علاقه داری یا نه؟ دو راه ورود به هاستینگ هست:
راه اول:
یک سرمایه دار یا چند سرمایه دار اول اطلاعات کلی درباره هاستینگ کسب و سپس کارمندانی استخدام و مستقیم از خارج سرور خریدهدو به صورت وی پی اس و هاست به مشتری میدهند. افرادی که پاسپورت خارجی یا گرین کارت دارند موفق ترند. چون داشتن حساب بانکی و مسترکارت برای هاستینک ضروری است. دایم باید پول واریز کنید. گاه چند دلار گاه چند هزار دلار
راه دوم:
یک یا چند نفر که سرمایه چندانی ندارند تکی یا شریکی کار هاست را انتخاب میکنند. دیگر اینجا شما سرمایه نداری آپارتمان اجاره کنی و کارمند بگیری. پس باید همه کار را خودت بکنی! میتوانی فقط هاست اشتراکی ارایه بدی. اما باید کار با کنترل پنل و تنظیمات هاست را بلد باشی تا مشتری را راه اندازی کنی.
من از خیلی جاها هم شرکتها و هم اشخاص هاست خریده ام. عملا پشتیبانی ۲۴ ساعته ندارند و خالی میبندند. اگر ساعت ۳ یا ۴ صبح یا حتی ساعت ۸ شب چیزی در هاست خراب شود موکول به فردا ساعت ۹ صبح میشود. البته کارمند پشتیبانی دارند و برخی روبات نرم افزاری پشتیبانی. هرچه اصرار کنی با مهارت گفتاری موکول میکنند به فردا صبح. پس باید حداقل بتوانی صبح تا بعد از ظهر مشکل را حل کنی. حالا بعضی ها ساعت کارشان فرق میکند. حداقل ۸-۱۰ ساعت باید بتوانی رفع مشکل کنی. مثلا ۶عصر تا ۲ شب و ...
قیمتهای ریسلری هاست در ایران خیلی بالا است و صرف نمیکند پنل ریسلری بخری. باید یک سرور مجازی از ایران یا خارج بگیری و هاست اشتراکی راه اندازی کنی.
-
-
October 29th, 2018, 16:59
عضو جدید
من نیاز به شریک برای هاستینگ دارم
اگر واقعا می تونید هاستینگ را اداره کنید در پشتیبانی انلاین هستم
multisite.ir
هاستینگ مولتی سایت
-
-
October 29th, 2018, 18:54

نوشته اصلی توسط
ticdars
من نیاز به شریک برای هاستینگ دارم
اگر واقعا می تونید هاستینگ را اداره کنید در پشتیبانی انلاین هستم
multisite.ir
هاستینگ مولتی سایت
من دنبال شریک میگشتم تلگرام پیام بده
t.me/ymsef
-
-
October 30th, 2018, 13:08
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
v6v
من دنبال شریک میگشتم تلگرام پیام بده
t.me/ymsef
در هنگام خرید یا همکاری با یوز رv6v مراقب باشید شیوه کلاهبرداری واریز هزینه با کد ussd (کلا معلوم نمیشه به چه شخصی پول واریز کردین)اگر شماره کارت به زور گرفتین به اسم قائزه فرزاد هست که بعد پرداخت داخل تلگرام بلاک میشید:
تاپیک کلاهبرداری ایشون:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=204472
ویرایش توسط ali_naeime : October 30th, 2018 در ساعت 13:18
-
-
October 30th, 2018, 13:44

نوشته اصلی توسط
ali_naeime
در هنگام خرید یا همکاری با یوز ر
v6v مراقب باشید شیوه کلاهبرداری واریز هزینه با کد ussd (کلا معلوم نمیشه به چه شخصی پول واریز کردین)اگر شماره کارت به زور گرفتین به اسم قائزه فرزاد هست که بعد پرداخت داخل تلگرام بلاک میشید:
تاپیک کلاهبرداری ایشون:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=204472
دوست عزیز من سرور از hostdl دارم و اون موقع شما گفتین گفتم میتونم از اونجا براتون بسازم و همچنین سرور در اسیاتک دارم چه ربطی داره که شما میگی خودتو جای هاست دی ال زدی همون موقع هم گفتم هاست دی دل از دوستان . در ضمن کد ussd یکی از معتبر ترین درگاه های پرداخت هست که کاملا قابل پیگیری هست و کد تراکنش داره و به هر سایتی داده نمیشه و باید مستقیم از بانک مجوز گرفت
یکدفعه دیگه زیر پست های من پست بذاری ای پی از مدیر انجمن گرفتم استعلام خط گرفتم که برا دفعه شکایت کیفری انجام بدم
موفق باشید
-