نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: راه اندازی سایت هاستینگ در این اوضاع و زمان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن w.h.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    420
    تشکر شده در
    277 پست

پیش فرض پاسخ : راه اندازی سایت هاستینگ در این اوضاع و زمان

سلام دوست گرامی

قصد نا امید کردنتون رو ندارم
    اما
    بودجه رو حد اقل 15 ملیون برای شروع در نظر بگیرید
    پشتیبانی 24 ساعته حد اقل توسط 2 نفر رو هم درنظر بگیرید

توی مدت زمان کمتر از 2-3 ماه در صورتی که کارتون روبراه باشه در آمد 7-8 ملیونی با فروش هاست پیدا میکنید(درامد نه سود!)

توضیح راجب بودجه15 ملیونی

خرید سرور و کانفیگ و... سرجمع 500-600 هزار تومان برای هاستینگ بیشتر نمیشه ( البته کانفیگ معمولی برای شروع)
    اما برای درآمد بالا و سود آوری باید شروع کنید به زدن پست های مفید و دارای سئو در سایتتون تا رتبتون بیاد بالا و یه جایگاهی داشته باشید
    تا اینجای کار پول نویسنده رو بدون سئو در نظر بگیرید برای یک ماه 2 ملیون

حد اقل توی 3 سایت درجه یک باید ریپوتاژ آگهی بدید . هرکدومشون حد اقل یه تومن میگیرن میشه 3 ملیون

اگه توی دوتا سایت هم حد اقل بنر بزنید و هر کدوم کم کم 2 ملیون ازتون میگیرن میشه 4 ملیون

یه سری هزینه های دیگه هم مثل کانفیگ حرفه ای سرور برای استفاده وردپرس ، امنیت و... هزینه 500 هزار تومانی تا 1 ملیونی داره

نیروی پشتیبانی فکر نکنم کمتر از 2 تومن پیدا کنید

و یه ریزه هزینه های دیگه هم هست که باید جهت بهبود ارائه خدمات پرداخت کنید

----------

جناب من نزدیک به 12 سال سابقه ارائه خدمات هاستینگ دارم . تا زمانی که پول نذاشتم توی کارم به درآمد مناسب نرسیدم . نیروهای پشتیبانی سایتم 4 نفر بودن از دوستانم . تیکت ها زیر 5 دقیقه پاسخ داده میشدن اما مشتری نبود .شاید در ماه فقط پول سرور در میاوردم . یه بودجه ای جور کردم و در حدود 15 سایت بنر زدم . نماد اعتماد گرفتم و خداروشکر درآمدم یک دفعه ای رفت بالا . هرچند اوضاع دلار گند زد به همه چیز اما خب خداروشکر بازهم راضی کننده هست و از همه جهات درآمد میاد

برای بهتر شدن اوضاع کاریتون پیشنهاد میکنم انواع کانفیگ ها و طراحی سایت هم انجام بدید . سود آوری فوق العاده داره چون عملا خرجی نمیکنید و فقط پول میاره واستون

دوتا از کلیدی ترین نکات برای جذب مشتری:
    1-
    نماد اعتماد حتما بگیرید
    2-
    به مشتریتون دروغ نگید . قطعی دارید بگید قطعی دارم . سرورتون مشکل پیدا کرد بگیرد مشکل داره . اینکه دیتاسنتر فلان کار کرده یا هر دروغ دیگه ای باعث میشه کاربر از دست بدید
    یکی از قدیمی ترین کاربرانم که حدود 7 ساله مشتریم هست ، خودش 9 تا هاست در پلن های مختلف داره ، اگه اشتباه نکنم تا الان حدود 20 نفر مشتری هاش که طراحی وب واسشون انجام داده نیز به من معرفی کرده

شرمنده توضیحاتم یکمی بیش از حد طولانی شد ، خواستم کامل راهنمایی کنم

وقت خوش

2. تعداد تشکر ها ازw.h.t به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)