سلام دوست گرامی
قصد نا امید کردنتون رو ندارم
اما
بودجه رو حد اقل 15 ملیون برای شروع در نظر بگیرید
پشتیبانی 24 ساعته حد اقل توسط 2 نفر رو هم درنظر بگیرید
توی مدت زمان کمتر از 2-3 ماه در صورتی که کارتون روبراه باشه در آمد 7-8 ملیونی با فروش هاست پیدا میکنید(درامد نه سود!)
توضیح راجب بودجه15 ملیونی
خرید سرور و کانفیگ و... سرجمع 500-600 هزار تومان برای هاستینگ بیشتر نمیشه ( البته کانفیگ معمولی برای شروع)
اما برای درآمد بالا و سود آوری باید شروع کنید به زدن پست های مفید و دارای سئو در سایتتون تا رتبتون بیاد بالا و یه جایگاهی داشته باشید
تا اینجای کار پول نویسنده رو بدون سئو در نظر بگیرید برای یک ماه 2 ملیون
حد اقل توی 3 سایت درجه یک باید ریپوتاژ آگهی بدید . هرکدومشون حد اقل یه تومن میگیرن میشه 3 ملیون
اگه توی دوتا سایت هم حد اقل بنر بزنید و هر کدوم کم کم 2 ملیون ازتون میگیرن میشه 4 ملیون
یه سری هزینه های دیگه هم مثل کانفیگ حرفه ای سرور برای استفاده وردپرس ، امنیت و... هزینه 500 هزار تومانی تا 1 ملیونی داره
نیروی پشتیبانی فکر نکنم کمتر از 2 تومن پیدا کنید
و یه ریزه هزینه های دیگه هم هست که باید جهت بهبود ارائه خدمات پرداخت کنید
----------
جناب من نزدیک به 12 سال سابقه ارائه خدمات هاستینگ دارم . تا زمانی که پول نذاشتم توی کارم به درآمد مناسب نرسیدم . نیروهای پشتیبانی سایتم 4 نفر بودن از دوستانم . تیکت ها زیر 5 دقیقه پاسخ داده میشدن اما مشتری نبود .شاید در ماه فقط پول سرور در میاوردم . یه بودجه ای جور کردم و در حدود 15 سایت بنر زدم . نماد اعتماد گرفتم و خداروشکر درآمدم یک دفعه ای رفت بالا . هرچند اوضاع دلار گند زد به همه چیز اما خب خداروشکر بازهم راضی کننده هست و از همه جهات درآمد میاد
برای بهتر شدن اوضاع کاریتون پیشنهاد میکنم انواع کانفیگ ها و طراحی سایت هم انجام بدید . سود آوری فوق العاده داره چون عملا خرجی نمیکنید و فقط پول میاره واستون
دوتا از کلیدی ترین نکات برای جذب مشتری:
1-
نماد اعتماد حتما بگیرید
2-
به مشتریتون دروغ نگید . قطعی دارید بگید قطعی دارم . سرورتون مشکل پیدا کرد بگیرد مشکل داره . اینکه دیتاسنتر فلان کار کرده یا هر دروغ دیگه ای باعث میشه کاربر از دست بدید
یکی از قدیمی ترین کاربرانم که حدود 7 ساله مشتریم هست ، خودش 9 تا هاست در پلن های مختلف داره ، اگه اشتباه نکنم تا الان حدود 20 نفر مشتری هاش که طراحی وب واسشون انجام داده نیز به من معرفی کرده
شرمنده توضیحاتم یکمی بیش از حد طولانی شد ، خواستم کامل راهنمایی کنم
وقت خوش