سلام،
میخوام از فناوا سرویس وب هاستینگ بگیرم برای یک domain. دلیل انتخابم توصیه یکی از دوستان و قیمت خیلی مناسب و تفکیک web hosting از database hosting هستش. آیا تا حالا کسی از فناوا سرویس گرفته؟ راضی هست یا نه؟
ممنون.
سلام،
میخوام از فناوا سرویس وب هاستینگ بگیرم برای یک domain. دلیل انتخابم توصیه یکی از دوستان و قیمت خیلی مناسب و تفکیک web hosting از database hosting هستش. آیا تا حالا کسی از فناوا سرویس گرفته؟ راضی هست یا نه؟
ممنون.
موسسه معتبر و خوشنامی است اما نشنیده بودم خدمات هاستینگ ارائه بده. البته اگر منظورتون fanava.com باشه
ویرایش توسط khudeman : December 20th, 2010 در ساعت 22:24
یکی از اشنایام از ای دی اس الش استفاده می کنه واقعا عالیه حالا دیگه هاستینگشو نمی دانم
سلام،
آره فناوا سرویس هاستینگ هم میده: FANAVA ::
قیمتهاش از ۱۷۵۰۰ تومان شروع میشه. همین یک ساعت پیش زنگ زدم. گفتند سرویس HP1 و ثبت یک دامنه دات کام با تخفیفات و کسورات میشه تقریباً ۳۰۵۰۰ تومان. این طور که خودشون میگن (سوالات متداول < فن آوا) تمام سرورها در دیتاسنتر خودشان در ایران در مرکزی به نام «آزادگان» نگهداری میشه.
دوست عزیز من زیاد تخصصی توی هاستینگ ندارم که بگم بهت هاستینگ شون چه توری هست ولی نمیدونم چطوری شما میگید قیمتاش خوبه من که نگاه کردم به شدت بالاست
عزیز مگه چون ADSL اش خوبه دلیل میشه هاستینگش هم خوب باشه....؟ :دی (شاید من اشتباه برداشت میکنم)
پیشنهاد میشه از ایران سرویس نگیرین..... هم به دلیل کیفیت پایین و هم قیمت بالا....ولی اگر مجبورید از دیتا سنتر افرا بگیرید.... (از PArsdev)
چون از لحاظ استانداردها به دیتا سنتر های جهانی نسبت به بقیه نزدیکتره
اگر ملاک قدرت شرکت باشه پارس آنلاین از همه قدرتمند تره...ولی دیتا سنترش تعطیله
خوب همیشه مشتریای یک هاستینگ کیفیت اون هاستینگ رو نشون میده
ببین کیا مشتریاش هستن؟
خوب بخر یا نخر الان خودت می فهمی.
با تشکر
تشکر یادت نره![]()
از شرکت وارز هاست بگیر.. خودش اینجا هست.. سرورهاش ترکیده ! (به علت اینکه کلمه ک - ن جزو کلمات فیل میباشد از کلمه ی استفاده شد)![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)