-
September 25th, 2010, 18:00
پاسخ : سایت چی بزنم؟؟
هر چی میزنی سعی کن دو تا متخصص کنارت باشن ! رفیق خوب توش داشته باشی !اگه فروم میزنی اول با یه موضوعی بزن که میتونی توش تبلیغ کنی مثلا فرضا! میزنی در مورد تراوین اگه خودت توش 10 نفر رنک زیر 50 میشناسی بزن بدون میگیره!
یا اگه سایت خارجی داری که میتونی هر روز پست بدی ازش (مثلا پست دانلود )!ااون رو بزن!
خلاصه یه جا برو یکمی ازش سر در بیاری خرج الک هم نکن اول کاری بذار برا پول ماهانه !یعنی 100 تومن اول بذار بعد 900 برا آینده یکم رشد کردی و مطلب داشتی تبلیغ بده با 100 تومن تبلیغ روزی 4 5 000 رو رو هوا میزنی!
-
تعداد تشکر ها از mofthost.com به دلیل پست مفید
-
September 25th, 2010 18:00
# ADS
-
September 25th, 2010, 18:04
عضو انجمن
تا سه ماه اصلا نگاه بازدیدت نکن ...
فقط پست بزن چند نفر رو استخدام کن که پست بدن
بعد یک ماه هم تبلیغاتت رو شروع کن
ویرایش توسط Ali-718 : September 25th, 2010 در ساعت 18:11
-
تعداد تشکر ها از Ali-718 به دلیل پست مفید
-
September 25th, 2010, 20:05
-
تعداد تشکر ها از radium به دلیل پست مفید
-
December 20th, 2010, 19:38
عضو انجمن
بهتون پیغام خصوصی دادم
-
تعداد تشکر ها از AriyaDownload به دلیل پست مفید
-
January 30th, 2011, 23:46
ببین دوست عزیز.تو فروم میتونی موفق باشی.درست خیلی فروم ها بزرگ هستن که دارن حرف اول میزنن.ولی همیشه جا برای تازه وارد ها هست.من خودم فروم زدم 2 ماه اول هر 50 تا پست 2 تومن شارژ میدادم بعد کم کم تعداد پست ها رو زیاد کردیم تا جایی که کلا شارژ رو برداشتیم چیزهای دیگه دادیم.یا مثلا کاری که کردم این بود هر لینکی مه کاربر ها میزاشتن سریع لینک مستقیم میکردم این باعث میشد کاربر از سایت خوشش بیاد/البته چیزی که هست و مهم تر از هم راه چند سال بقیه رو نمیشه چند شبه رفت.از دید من فروم تا یکسال هیچی.
ولی الان بیشتر بازی های اینترنتی خیلی خوب هست.تا جایی که میدونم بازی هایی مثل most wanted اصلا سرور ایران نداره.اگه یک سرور اینجوری بزنی در آمد خوبی داری.و اینکه مثل تراوین این بازی های اینترنتی جای پیشرفت داره
-
تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید
-
January 30th, 2011, 23:53
ایده میخوای؟ یک ایده + دامنه مناسب براش دارم
دریافت اطلاعات تو پی ام
-
تعداد تشکر ها از M-Soltani.ir به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2011, 00:02
عضو انجمن
چیزی که الان کاربرا تا اسمشو می شنون فرار می کنن فرومه. کمتر کسی هست که از فروم فراری نباشه. اما از حق نگذریم بعضی از فروم ها واقعا مفید و عالی هستنند
-
تعداد تشکر ها ازteztop به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2011, 00:14
نظر همه دوستان جالب بود چرا که با یه سیاست خاصی ابراز عقیده میفرمایند که جالبه
-
تعداد تشکر ها از Arvin به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2011, 00:26
عضو دائم
این 1 میلیون تومان رو یک یخچال دست دو بخر میشه 200 هزار تومان... یک سینی پخت و پز بخر میشه انم 200 تومان..همراه با پیک نیکی و... کلا 600 در میاد برات.. کمی نخود و تخم مرغ و.. فلافلی بزن با سس اضافه نونت میفته روغن.. 400 تومانم برای خودت میمونه..
سیگار فروشی هم میتونی بزنی.. 
++ میخوای پولت رو دور بریزی,اعصابت خورد بشه,با مدیر سرورت دعوا کنی,با ارشاد در بیفتی,با اماکن در بیفتی,تاپیک بزنی کلاه بردار فلان و... شبا خوابت نبره,زندگی واقعی رو فراموش کنی و بچسبی مجازی و.... سایت بزن!!!
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2011, 00:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
delta
این 1 میلیون تومان رو یک یخچال دست دو بخر میشه 200 هزار تومان... یک سینی پخت و پز بخر میشه انم 200 تومان..همراه با پیک نیکی و... کلا 600 در میاد برات.. کمی نخود و تخم مرغ و.. فلافلی بزن با سس اضافه نونت میفته روغن.. 400 تومانم برای خودت میمونه..
سیگار فروشی هم میتونی بزنی..

++ میخوای پولت رو دور بریزی,اعصابت خورد بشه,با مدیر سرورت دعوا کنی,با ارشاد در بیفتی,با اماکن در بیفتی,تاپیک بزنی کلاه بردار فلان و... شبا خوابت نبره,زندگی واقعی رو فراموش کنی و بچسبی مجازی و.... سایت بزن!!!
موافقم
سایت جز دردسر چیزی نداره
پول رو بده سودش رو بگیر
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
البته با سیگار فروشی نه

دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد

-
تعداد تشکر ها از GOD به دلیل پست مفید