امروز رفتم مخابرات و نمایندگی مخابرات و سایر شرکت ها و از صبح تا حالا کلا درگیر این مسائل بودم
پس از کلی بحث و دعوا نتیجه رو اینجا براتون میزارم:
۱- به مخابرات گفتم سرعت ۱۶ مگ گرفتم و با سرعت ۱۱ کیلوبایت دارم دانلود میکنم! گفتند این سرعت که خوبه چرا اعتراض میکنیاین جمله اول صبحی کلم رو داغ کرد
۲- من رو فرستادند یه مرکز کامپیوتر و گفتند که کارشناس ما هست و میتونه مشکل رو براتون پیدا و برطرف کنه. بعد که رفتم پیشش میگه من اگه بیام روستا با این هزینه ای که مخابرات تعیین کرده برای ما سود نداره و یه شماره بهم داد که زنگ بزنم و بیان کل کابل کشی ما رو عوض کنند (توی سیستمش نگاه کرد و گفت تو الان باید سرعتت ۹۰۰ کیلوبایت باشه و مشکل از مخابرات نیست. برو کابل کشی رو عوض کن درست میشه)
۳- بعدش هم کارشناس جدیده گفت من کابل کشی خانه بلد نیستم فقط از جعبه تقسیم بالا میرم و کابل رو برات میکنم توی جعبه و میکشم تا دم خونتون و میرم
در آخر همه تقصیر رو انداختند سر کابل کشی خانه و مودم من. امیدوارم نگن کامپیوتر و لپ تاپم رو عوض کنم که دیگه اینقدر پول ندارم!
حالا تصمیم گرفتم خودم کابل بخرم و کابل های خونه رو دوباره عوض کنم تا وقتی از سامانه ۱۹۵ شکایت میکنم دیگه اینقدر تقصیر رو گردن من نیندازند
لطفا در تاپیک زیر بهم بگید بهترین و با کیفیت ترین و گران ترین کابل چیه؟
بهترین و با کیفیت ترین کابل تلفن برای adsl چیست؟