-
October 17th, 2018, 02:44
با دامنه .co نیم میلیون تومانی چیکار کنم ؟
سلام
یه دامین چند ساله در پنل بر تینا داریم تا پارسال با قیمت حدود 100 تمدید میشد الان قیمت رو برام فاکتور کردن 530 هزار تومان !!!
کف قیمت برای .co چنده الان ؟ واقعا در توانم نیست این مبلغ رو برای دامنه بدم از طرفی هم نمیتونم تمدید نکنم
راه حل چیه ؟ من چطور میتونم با هزینه کمتری این دامین رو منتقل یا تمدید کنم ؟
ویرایش توسط OMIDTU5 : October 17th, 2018 در ساعت 02:46
-
-
October 17th, 2018 02:44
# ADS
-
October 17th, 2018, 03:42
عضو انجمن
پاسخ : با دامنه .co نیم میلیون تومانی چیکار کنم ؟
تمدیدش متاسفانه ۲۵ یوروست حدودا
منم یه دامنه .co دارم ۴۰ روز دیگه باید تمدید بشه
-
تعداد تشکر ها از .K.H.A. به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2018, 03:44
1 بیخیال دامنه شو یکی دیگه بخر و ریدایرکت کن
2 پرداخت کن
3 ببند سایتو
-
تعداد تشکر ها ازgdfire به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2018, 03:44

نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
سلام
یه دامین چند ساله در پنل بر تینا داریم تا پارسال با قیمت حدود 100 تمدید میشد الان قیمت رو برام فاکتور کردن 530 هزار تومان !!!
کف قیمت برای .co چنده الان ؟ واقعا در توانم نیست این مبلغ رو برای دامنه بدم از طرفی هم نمیتونم تمدید نکنم
دوست عزیز سلام،
متاسفانه توی این بخش نمیشه پیشنهاد قیمت داد.
لطفا توی بخش درخواست دامین تاپیک ایجاد کنید که بهتون قیمت اعلام کنم.
-
تعداد تشکر ها از amirpub به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2018, 05:23

نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
سلام
بهترین راه اینه که یه دامنه دیگه بگیرید و چنچ دومین از طریق گوگل هم بزنید که کل هیستوری شما سریع انتقال پیدا کنه چون بعد از اکسپایر شدن به مشکل می خورید و هیچ کاری از دست شما بر نمیاد
-
تعداد تشکر ها ازBazPardakht.Com به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2018, 09:12
عضو انجمن
با توجه به اینکه گفتید چند ساله این دامنه رو دارید و فرض بر اینکه هزینه تمدید هم 500 تومن باشه یعنی ماهی حدود 50 تومن. اگر دامنه ایی و یا سایتی این قدر درآمد نداره که هزینه تمدیدش رو در بیاره فکر نمی کنم توچیهی برای نگهداری اش وجود داشته باشه.
اگر دامنه رندی هست بزارید برای فروش وگرنه باز هم صلاح خودتون هست.
-
تعداد تشکر ها از1wp.ir به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2018, 16:45

نوشته اصلی توسط
1wp.ir
با توجه به اینکه گفتید چند ساله این دامنه رو دارید و فرض بر اینکه هزینه تمدید هم 500 تومن باشه یعنی ماهی حدود 50 تومن. اگر دامنه ایی و یا سایتی این قدر درآمد نداره که هزینه تمدیدش رو در بیاره فکر نمی کنم توچیهی برای نگهداری اش وجود داشته باشه.
اگر دامنه رندی هست بزارید برای فروش وگرنه باز هم صلاح خودتون هست.
مشکل فقط هزینه دامین نیست هزینه تمدید ماهیانه سرور هم هست که با بیت کوین پرداختش میکنم و درامد سایت از تبلیغات و در حد پرداخت هزینه های سرورشه چون الان درامد سایت به ریال و خرج به دلار شده فعلا نه تنها سودی نداره که به ضرر دهی افتاده و این دامنه .co هم تو این شرایط شده قوز بالا قوز . نمیدوم با این شرایط ارز کسب و کار انلاینی که دارم رو تعطیل کنم یا ادامه بدم با ضرر
-
-
October 17th, 2018, 16:47
خب فعلا نمیتونین یک ساله تمدید کنین؟
-
-
October 17th, 2018, 16:49
از دامنه ملی استفاده کنید که مثل ارزش پول ملی ایران و ارزش پاسپورت ایران و ارزش مردم ایران در پایینترین سطح قرار داره! و به این جمله عنایت کنید که بزرگی فرمودند (اقتصاد مال خر است) و خران همه تکبیر گفتند... (منظور از خر آن حیوان زحمتکش بنام الاق نیست خر اشاره دارد به موجودی احمق و نادان)
جشنواره وب ایران یا جشنواره معرفی دوستان!!!
-
-
October 17th, 2018, 18:48
اگه هیچ جوره نمیتونی قید دامنه رو بزنی مجبوری یه جوری تمدیدش کنی ولی اگه امکانش هست یک دامنه دیگه انتخاب کن ترجیحا دات کام یا نهایتا ای ار.
-