فعلا که همین الان کل سرویس هایی که دارن دان شده و این دوتا سایت Servergate.ir و سایتhostineh.com هم بالا نمیاد ..قبلا یک سایت دیگه پشتیبانی میداد که امروز به من گفت من دیگه باهاشون کار نمی کنم .. کلا همهشون تعطیل کردن رفتن ویک اند کنار دریا جوج بزنن با نوشابه ...مردم بیچاره هم که پول دادن سرویس خریدن باید بشینین پای کامپیوتر زیر لب دعا کنن ببینن که سرویس وصل میشه ...یه بار کلا 48 ساعت سرویس قطع شده بود ..تو ۳ ماه گذشته فکر کنم ۴ بار سرویس هاشون قطع شده ....
امروز بعد از حدود ۵ ساعت دوباره سرویس ها برگشت بدون هیچ توضیحی بدون هیچ عذرخواهی ..نمی دونم ما کی می خوایم یاد بگیری در برابر مسولیتی که قبول می کنم از مشتری نباید طلبکار باشیم ...هرکسی به هر قیمتی و یا هر دلیلی مسولیتی رو قبول کرده باید پاسخگو باشه ...اینکه خیلی راحت تلفن های پشتیبانی رو دایوریت کنی یا خاموش کنی یا از دسترس خارج کنی یا خیلی راحت جواب ندی ..بنظرمن رفتار حرفه ای نیست و موجب از بین رفتن اعتماد مشتری میشود ...مردم برای تفریح که نمیان سرویس بگیرین ..هرسرویسی که فروخته میشه زیربنای کسب و کار زندگی یک نفر است ..وقتی سرویس قطع میشه ضررو زیان حاصل خیلی زیاد تر از هزینه کل سرویس خریداری شده است ..امید واریم شرکت های ارایه کننده سرویس این مساله رو درک کنن