نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: دریافت بیت کوین رایگان با صبر

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,237
    تشکر تشکر شده 
    265
    تشکر شده در
    185 پست

پیش فرض پاسخ : دریافت بیت کوین رایگان با صبر

نقل قول نوشته اصلی توسط NetworkFA نمایش پست ها
    مطمعن باشید قبل شما این چیز هارو تست کردم

و اینکه سیستم بنده توی 4سال گذشته تا الان 26هزار ساعت روشن بوده
    ولی هیچ وفت منابع سیستم رو برای این چیز ها نمیذارم
    ببینید ، این روش از یه لحاظ هایی هم قابلیت توجیه کردن داره . به این مورد که اکثرا با خودشون میگن توجه کنید :
    خب من دارم روزانه با سیستمم کار میکنم ، چه عیبی داره حالا یه مقدار هم در کنارش بیت کوین استخراج کنم طوری که هیچگونه فشاری به سیستمم وارد نشه. اینطوری شاید بعد از گذشت یه مدت چیزی هم دست منو بگیره .

اما مورد دیگه این هست که اگر به طور مثال شما امروز 0.00001 بیت کوین داشته باشید ، با قیمت کنونی این ارز دیجیتال چیزی حدود 0.06 دلار دست شما رو میگیره ، اما اگر فرض رو بر این بگیریم که در آینده ارزش بیت کوین به 60000 الی 250000 دلار برسه ، ارزش همین 0.00001 میشه چیزی حدود 6 الی 25 دلار ( یعنی بیش از 10 برابر ارزش فعلی! )، ضمن اینکه هر چقدر قیمت و ارزش این ارز افزایش پیدا کنه به همون مقدار هم نحوه استخراجش سخت تر از گذشته میشه ...

پس میبینید ، بر اساس این موارد هست که میشه این روش رو یه جورایی توجیه پذیر عنوان کرد ...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Cr0w نمایش پست ها
    دوست من ایشون درست میگند، شما اشتباه متوجه شدید درآمد ماهیانه که Estimated هست بدون در نظر گرفتن برق : 85.27 دلار ماهانه هست با این دستگاه! که بخواید حداقل در نظر بگیریم همان 60 دلار در ماه به زور هست.

و در آمد سالانه با 85.27 در ماه $ 1,037.42

هر بیتکوین بیش از 6000 دلار هست، چطور حساب کردید؟ 6 سال دیگر شاید بهش برسیم اگر سختی شبکه همین باشه و صرفه اقتصادی داشته باشه و هیچ دستگاه جدید تری ساخته نشه که بتون توان پردازشی بیشتری داشته باشه .

دوره ای داشته که تموم شده. با این وضع اقتصادی ماین تنها برای کسانی که از قبل تهیه کردن جوابگو هست
    در کار با این دستگاه ها همه چیز در خصوص سوددهی به یک مورد خلاصه میشه : مصرف برق!
    فرض کنید که شما برای هر کیلووات برقی که استفاده میکنید 0.1 دلار مصرف کنید . خب اینطوری فقط سالی 1200 دلار ضرر خاص شامل حالتون خواهد شد!
    برای رسیدن به بهترین نتیجه میبایست از پنل های خورشیدی استفاده کرد که بهترین انتخاب هستن و صد البته هزینه اولیه کمی هم ندارن!

2. تعداد تشکر ها از ldda company به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)