ببینید ، این روش از یه لحاظ هایی هم قابلیت توجیه کردن داره . به این مورد که اکثرا با خودشون میگن توجه کنید :
خب من دارم روزانه با سیستمم کار میکنم ، چه عیبی داره حالا یه مقدار هم در کنارش بیت کوین استخراج کنم طوری که هیچگونه فشاری به سیستمم وارد نشه. اینطوری شاید بعد از گذشت یه مدت چیزی هم دست منو بگیره .
اما مورد دیگه این هست که اگر به طور مثال شما امروز 0.00001 بیت کوین داشته باشید ، با قیمت کنونی این ارز دیجیتال چیزی حدود 0.06 دلار دست شما رو میگیره ، اما اگر فرض رو بر این بگیریم که در آینده ارزش بیت کوین به 60000 الی 250000 دلار برسه ، ارزش همین 0.00001 میشه چیزی حدود 6 الی 25 دلار ( یعنی بیش از 10 برابر ارزش فعلی! )، ضمن اینکه هر چقدر قیمت و ارزش این ارز افزایش پیدا کنه به همون مقدار هم نحوه استخراجش سخت تر از گذشته میشه ...
پس میبینید ، بر اساس این موارد هست که میشه این روش رو یه جورایی توجیه پذیر عنوان کرد ...
- - - Updated - - -
در کار با این دستگاه ها همه چیز در خصوص سوددهی به یک مورد خلاصه میشه : مصرف برق!
فرض کنید که شما برای هر کیلووات برقی که استفاده میکنید 0.1 دلار مصرف کنید . خب اینطوری فقط سالی 1200 دلار ضرر خاص شامل حالتون خواهد شد!
برای رسیدن به بهترین نتیجه میبایست از پنل های خورشیدی استفاده کرد که بهترین انتخاب هستن و صد البته هزینه اولیه کمی هم ندارن!