صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: باتجربه ها نظر بدید > خرید کامپیوتر و لپ تاپ و اسکنر با هم یا نه

عضو جدید geniune آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    691
    تشکر تشکر شده 
    462
    تشکر شده در
    329 پست

4 باتجربه ها نظر بدید > خرید کامپیوتر و لپ تاپ و اسکنر با هم یا نه

با سلام خدمت دوستان عزیز وبهاستینگ تالک

توی این اوضاع اقتصادی میخواستم شما که تجربه ی کاری در زمینه ای که من میخوام کار کنم دارید در رابطه با سیستم نظرتون رو بگید ( مغازه ی خدمات کامپیوتری )

یک سیستم داشتم حدود 5.5 میلیون فروختم

میخوام با این هزینه یک لپ تاپ معمولی کار راه انداز برای خدمات کامپیوتری بگیرم (مغازه م ) مشخصات با خودتون طبقه تجربه تون

یک سیستم خونگی و قوی بگیرم قابل ارتقا جهت کارگرافیکی و اینترنتی داخل خونه

یک اسکنر تک کاره بگیرم چون پرینتر دارم و نیاز به اسکنر دارم کارم راه بیافته توی مغازه

پیشنهادی دارید چون دوستان میگفتند یک لپتاپ قوی بگیر ولی توی مغازه به نظرم لپ تاپ داغون میشه چون منطقه ی فعالیتی گرد و خاک زیاد داره در 6 ماه سال و نمیخوام لپ تاپ بپره و بی سیستم شم

نظرتون رو بگید ممنون میشم / تشکر هم فراموش نمیشه
    اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
    آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
    پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست

2. تعداد تشکر ها از geniune به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید Farzad90 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    51
    تشکر تشکر شده 
    190
    تشکر شده در
    135 پست

پیش فرض پاسخ : باتجربه ها نظر بدید > خرید کامپیوتر و لپ تاپ و اسکنر با هم یا نه

با سلام
    هزینه ای که می خواهید برای لپتاپ بدهید با همون هزینه می توانید کامپیوتر قوی تر بگیرید به نظرم برای محل کار همون کامپیوتر بهتره من خودم لپ تاب داشتم و در محل کار طی یک سال داغون شده بود

5. تعداد تشکر ها ازFarzad90 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    691
    تشکر تشکر شده 
    462
    تشکر شده در
    329 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Farzad90 نمایش پست ها
    با سلام
    هزینه ای که می خواهید برای لپتاپ بدهید با همون هزینه می توانید کامپیوتر قوی تر بگیرید به نظرم برای محل کار همون کامپیوتر بهتره من خودم لپ تاب داشتم و در محل کار طی یک سال داغون شده بود
    تشکر / والا طرز فکرم اینه لپ تاپ برای مغازه و کامپیوتر برای منزل چون منزل بدون سیستم نمیشه . شاید کارهایی باشه که آدم بخواد شب خونه ش انجام بده ؟

و تشکر بابت نظر

عضو جدید Farzad90 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    51
    تشکر تشکر شده 
    190
    تشکر شده در
    135 پست

درسته برای چی 2 تا سیستم نگیرین؟

- - - Updated - - -

میتونید برای مغاره که کارهای سبک انجام می دهید کامپیوتر با مشخصات متوسط بگیرید و برای خونه حرفه ای

8. تعداد تشکر ها از Farzad90 به دلیل پست مفید

عضو انجمن 1wp.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    444
    تشکر تشکر شده 
    159
    تشکر شده در
    125 پست

از این لحاط که لپ تاپ رو می تونید همراه داشته باشید و هر جا می تونید ببرید و حتی توی یه مسافرت طولانی آدم از کارش نمی افته

10. تعداد تشکر ها از 1wp.ir به دلیل پست مفید

عضو جدید Cr0w آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    450
    تشکر تشکر شده 
    163
    تشکر شده در
    121 پست

مسئله ای هم که دوستان نپرداختن بهش الان با این مبلغ یک سیستم متوسط رو به پایین میشه گرفت که مناسب بازی و کارای گرافیکی هم نیست!
    My mother told me I'd grow up to be a good man

12. تعداد تشکر ها از Cr0w به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    691
    تشکر تشکر شده 
    462
    تشکر شده در
    329 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Cr0w نمایش پست ها
    مسئله ای هم که دوستان نپرداختن بهش الان با این مبلغ یک سیستم متوسط رو به پایین میشه گرفت که مناسب بازی و کارای گرافیکی هم نیست!
    دقیقا به همین دلیل باید دنبال کارکرده بگردم و #شانس

14. تعداد تشکر ها از geniune به دلیل پست مفید

عضو انجمن سیدرضا بازیار آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    3,740
    تشکر تشکر شده 
    1,021
    تشکر شده در
    701 پست

به نظر من یه مک بوک پرو دست دوم بخرید. مدل ۲۰۱۴ به بالا باشه
    توی سایت دیوار هست
    چند روز پیش یه مک بوک پرو پیدا کردم تو شیراز مدل ۲۰۱۵ میگفت ۶ میلیون. جالب اینجاست که خیلی کم استفاده کرده بود و فقط ۲۰۰ دور باتری مصرف شده بود... اما الان نگاه کردم دیدم آگهی رو برداشته

اگه مک بوک بخرید از نظر سرعت خیلی زودتر کار مشتری رو راه میندازید. سبک هست و راحت میشه اون رو حمل کرد. اگه هم خواستید بفروشید اصلا افت قیمت نداره
    دوستدار کتاب بلیان

16. تعداد تشکر ها از سیدرضا بازیار به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    691
    تشکر تشکر شده 
    462
    تشکر شده در
    329 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Farzad90 نمایش پست ها
    درسته برای چی 2 تا سیستم نگیرین؟

- - - Updated - - -

میتونید برای مغاره که کارهای سبک انجام می دهید کامپیوتر با مشخصات متوسط بگیرید و برای خونه حرفه ای
    برای اسکنر چه کنم ؟

پرینتر لیزری دارم که اسکنر نداره و قیمت اسکنر تکی هم بالاست . بالای 1 تومن هست

به نظرتون میتونم پرینتر جوهر افشان سه کاره که قیمتش حدود 400-500 هست خریداری کنم و فقط از اسکنرش استفاده کنم

یعنی اسکنر رو با پرینتر جوهرافشان انجام بدم و پرینت رو با پرینتر لیزری و کلا از پرینت جوهرافشان استفاده نکنم ؟؟

دوستانی که کار کردند امکان پذیره ؟

18. تعداد تشکر ها از geniune به دلیل پست مفید

عضو جدید persian0568 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    22
    تشکر شده در
    18 پست

دوست عزیز

منم با پرینتر های 3 کاره زیادی از سامسونگ و اچ پی و ایپسون بگیر تا بقیش کار کردم برای اول کار واقعا عالی هستن و صرفه جوی در هزینه ولی بدی که دارن هزینه اصطحلاک زیادی دارن و زود به زود مشکل بهم میزنن.یک روز اسکنر مشکل داره یک روز پرینتر خراب و ....

پیشنهاد میکنم بر اساس برداشتی که من از تاپیک کردم که شما فقط میخواید کار های سبک و بیشتر شبیه کافی نتی انجام بدید پرینتر جدا مارک اچ پی یا ایپسون کار کرده (ولی حتما تمیز باشه) بگیرید تا مشکلی کمتری بهم بزنید.و قبل از شروع کار باهاشون هر چقدر هم که تمیز باشند ی هزینه سرویس و تست قطعات بدید که بدونید وضعیتشون در چه حد هست بعد شروع کنید.

برای سیستم ها هم من متوجه نشدم دقیقا چرا نظرتون به لپ تاپ هست و به سیستم نیست برای داخل مغازه.اگه واقعا محدودیت فضا دارید برای مغازه یا نیاز به انجام کار با لپ تاپ دارید در خارج از مغازه بله لپ تاپ گزینه خوبی هست.بخصوص اگر نمیخواید زیاد کار سنگین ازش بکشید ی لپ تاپ متوسط رو به پایین بگیرید در حدی که مدام هنگ نکنه و مثلا ویندوز 8.1 رو راحت ساپورت کن(میگم راحت واسه این که بعضی لپ تاپ ها با 8.1 مشکل بهم میزنن اگه قدیمی باشن.نکته که یکی از دوستان هم در مورد هزینه ها گفتن درست هست و با قیمت های که الان هست شما چه لپ تاپ چه سیستم که بخرید جفتش تقریبا متوسط رو به پایین هست حتی اگه کار کرده بخرید.(البته من نمیدونم کل پولی که دارید چقدر هست.من فرض رو بر همون 5.5 میلیون گذاشتم)با 5.5 میلیون شما هم سیستم برای خونه هم لپ تاپ برای مغازه (اسکنر هم جدا) متوسط رو به پایین میتونی بخری.حتی دست دوم.بخصوص سیستم هم که مد نظر داری جوری باشه که بشه ارتقاع داده.
    برای سیستم حداقل باید مادر برد دارای اسلات رم ddr3 باشه که بتونی بعد هم ارتقاع بدی (احتمالا تا 3-4 سال اینده هنوز گیر بیان) و پردازنده هم جز 1150 باشن که هنوز پردازنده در این سری تولید میشه .اگه 1151 شد که چه بهتر ولی 1155 دیگه نباشه چون اصلا جای ارتقاع نداری.البته فکر نکنم با این بودجه 1151 گیرت بیاد ولی خب بعید نیست.
    کار گرافیکی هم نمیدونم منظورت چی هست ولی اگه من فرض رو بر فتوشاپ معمولی و تری مکس و اینا دیگه حداقل حداقل شما گرافیک 730 یا 710 بگیر زیر اینا هم بد نیست ولی به نظر من جوابت رو نمیده.
    لپ تاپ هم نمیدونم برای چه کاری میخای ولی کفترین حالت رم 4 گیگ و هارد 500 یا 320 و پردازنده i3 هست زیر اینا نگیر که قشنگ وسط کار لنگت میکنه و اعصابت خورد میشه.
    اکسنر هم هرچی ساده تر بهتر.به شخصه هرچی ساده تر بوده اسکنری که دیدم خیلی بیشتر عمر کرده تا نمیدونم بعضی مدل هاش با کیفیت فول اچ دی اسکن میکرده یا نمیدونم رزولوشن بالاتری داشته.ی چیز متوسط و معمولی کافی.

این نظر من بود دوست عزیز چند سال دارم کامپیوتر کار میکنم.ولی اگه میتونی بودجه رو بیشتر کنی بهتر خودت ضرر نمیکنی روز اول ی چیز درست بخری بهتر تا بخوای هر روز گیر درست کردنش باشی

20. تعداد تشکر ها از persian0568 به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)