اینجا ایرانه دلیل این قیمت ها ک میبینی بخش زیادیش خود ماییم ما عاشق سریع رشد کردنیم اونم نه از راه درست از راه غلط
بی رحم ترین ادما ( یعنی مشکلی پیش بیاد همه شیرن همه سری میرن کمک میکنن و...
اما درواقع اون مشکلی ک برای یکی دیگ پیش اومده رو بهش فکر کنن میبینن خودشون خود همین مردم بخش خیلی زیادش رو دلیلش بودن)
بیشترین حد دو لا پهنا چپوندن تو ایران اتفاق میوفته :|
نمونه پراید :|
نمونه برنامه نویسی که دلار روی ذهنش تاثیر گذاشته قیمت هاشو افزایش داده
یعنی هیچ قیمتی توی ایران ثبات نداره از 5 نفر قیمت 1 چیز رو بگیری ک کاملا یکیه 5 تا قیمت متفاوت میشنوی و کافیه بگی مثلا فلانی کمتر میداد شروع میکنه یه چیزای پشت طرف میگه که ادم هنگ میشه :|
بی قانونی
نظارت های سطحی ( البته برای رفقا اشناها بچه های بالا خلاصه هرکی که تو این گروه هست)
ادم های شدیدا بلند پرواز ! ( هیچکس نیست تو ایران ک فکر نکنه زرنگه :| زرنگی خوبه ولی زرنگی ک باعث پیشرفت بشه و ضربه نزنه ما اینجا همدیگرو نردبون میبینیم ک باید از هم بالا بریم و ب موفقیت برسیم :| هیچوقت نشده با کمک هم به موفقیت برسیم همه به موفقیت هم فکر کنیم:|
رعایت نکن ! کلا رعایت جیزه توی کل ماها هیچیو رعایت نمیکنیم
( یعنی کلا چیزی وجود نداره که همه ی ایرانیا بگن ما هممون رعایت میکنیم یعنی تو از 10 نفر میتونی بیشتر از 9999999999 چیزای مختلف تو انجام دادن یک چیز مشترک پیدا کنی _ در واقع ایرانیا بودن ک نظریه های مختلفی رو مثل :
همه ادما با هم متفاوت هستن
همه ادما به سود خودشون فکر میکنن
همه بیرون گرگن و از این جمله هارو ...
رو به تایید رسوندن
یعنی یجورایی قبل ما اینا فقط در حد یه تز بوده یه نظریه بوده ما به تایید رسوندیمش
اینا رو برای تمسخر نمیگم دارم برای خودم تاسف میخورم ک منم همین فرهنگ رو دارم و اینطوری بزرگ شدم
امیدوارم یروزی خودمون بخایم تغییر کنیم تا کشور تغییر کنه ! اگر فرهنگ ها بالا بره بخش خیلی زیادی از مشکلات همه حل میشه !