-
October 7th, 2018, 02:16
پاسخ : قیمت طراحی سایت برای یک مجتمع با وردپرس؟

نوشته اصلی توسط
neGin26
به تبع الان برای 7 سایت به جز مجتمع که فقط اطلاع رسانی هست تقریبا 60 میلیون نومان میشه
- - - Updated - - -
حالا اگر فقط حزفه خوب با قالب خارجی خوب با سئو مناسب بدون اون امکاتات اضافی چقدر 7 تا سایت با هم؟
به جزء آزمون آنلاین که قبلاً در اینترنت بسیار کار شده است، راه اندازی بخش هایی مانند ارتباط دستگاه های ورود و خروج دانش آموزان و اطلاع رسانی آن به اولیا یا ورود اطلاعات دانش آموزان برای کارنامه (که فرمت خروجی سامانه سناد با ورودی سایت متفاوت است) و...، کار زمانگیر و پیچیده ای می شود ولی در نهایت، سایت بسیار عالی خواهد شد.
هر کدام از سایت ها حداقل یک میلیون تومان است.
-
-
October 7th, 2018 02:16
# ADS
-
October 7th, 2018, 10:56

نوشته اصلی توسط
neGin26
با سلام و احترام
یک سایت میخوام برای یک مجتمع آموزشی که با وردپرس بالا بیاد فقط میخوام در این حد باشه که قالب رو از سایت های خوب خارجی بگیرید و ترجمه کنید و آماده ی مدرسه کنید ، فقط این مجتمع شامل چند ساب دامین میشه که پنل جداگانه دارن چون هر مقطع مسئوا محتواگذار جداکانه داره ...
یعنی یکی سایت اصلی مجتمع ، یکی پیش دیستان، یکی دبستان، راهنمایی،دبیرستان،هنرستان و مجموعه ورزشی که مطابق با هر مقطع قالب طراحیش و گرافیکش فرق کنه شایدم برای پیش دبستان و دبستانم بخوام یک قالب دیگه باشه ...
حالا میخواستم ببینم چقدر هزینه اش میشه ؟
دامنه و هاست داره مجتمع چون سایت داشته قبلا
سلام قبلا طراحی شده
قابلیت های مختلف
تلگرام در تماس باشید یا واتساپ
09125506439
telegram: amirhosseinfallah
-
-
October 7th, 2018, 11:23
عضو انجمن
پیشنهاد من استفاده از وردپرس شبکه هست
سایت اصلی رو با یه قالب شرکتی و شیک بالا بیارید
بقیه قسمت ها رو افزونه هایی مانند ویژوال کامپوزر استفاده کنید و دسترسی خاص برای هر کدوم تعریف میکنید...
یه چیزی شبیه به این میشه: (اما وردپرس شبکه باید نصب بشه و سایر قسمت ها در ساب دامین قرار بگیره)
کد HTML:
سایت اصلی:
seyedrezabazyar.com
ساب دامین:
seyedrezabazyar.com/fa
ساب دامین دوم:
seyedrezabazyar.com/hafez
و...
اینطوری مدیریت به همه سایت ها دسترسی داره...
من قبلا همچین مواردی رو طراحی کردم و تجربه به من ثابت کرده طراحی همچین سایتی به صورت حرفه ای بین ۵ تا ۱۲ میلیون هزینه نیاز داره!
-
-
October 10th, 2018, 09:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
neGin26
با سلام و احترام
یک سایت میخوام برای یک مجتمع آموزشی که با وردپرس بالا بیاد فقط میخوام در این حد باشه که قالب رو از سایت های خوب خارجی بگیرید و ترجمه کنید و آماده ی مدرسه کنید ، فقط این مجتمع شامل چند ساب دامین میشه که پنل جداگانه دارن چون هر مقطع مسئوا محتواگذار جداکانه داره ...
یعنی یکی سایت اصلی مجتمع ، یکی پیش دیستان، یکی دبستان، راهنمایی،دبیرستان،هنرستان و مجموعه ورزشی که مطابق با هر مقطع قالب طراحیش و گرافیکش فرق کنه شایدم برای پیش دبستان و دبستانم بخوام یک قالب دیگه باشه ...
حالا میخواستم ببینم چقدر هزینه اش میشه ؟
دامنه و هاست داره مجتمع چون سایت داشته قبلا
با سلام ! به صورت حرفه ای قابل انجام است !
تلگرام در تماس باشید
EXCLUSIVE UI/UX APP/ WEB Design & Coding on Nova™ 2014-2019 NovaStudio
Team Group : NovaTM.One
WebHosting And Server : Novaio.Net
Telegram Contact : @AnovaCo - 011-4327-5204
-