سلام دوستان
واسه یه سرور مجازی با رم 1 ، سیستم عامل ویندوز جهت استفاده از مرورگر روونتر و نرم تره یا لینوکس Centos ؟ البته بشرط فعال کردن محیط گرافیکی سنت او اس .
سلام دوستان
واسه یه سرور مجازی با رم 1 ، سیستم عامل ویندوز جهت استفاده از مرورگر روونتر و نرم تره یا لینوکس Centos ؟ البته بشرط فعال کردن محیط گرافیکی سنت او اس .
با سلام
دوست عزیز اگه براتون امکانش هست رم رو اضافه کنید چون درسته centos بر پایه لینوکس هست و خیلی سبک و حتی نسخه گرافیکیش باز از ویندوز هم سبک تره ولی با این رم برای اجرا مرورگر به مشکل میخورید چه برسه به نصب ویندوز و استفاده از مرورگر در ویندوز !! پیشنهاد میکنم حداقل از رم 2 استفاده کنید و بسته به کارتون میتونید اولویت رو بدید به centos
میتونید از سنت او اس استفاده کنید و انی دسک روی اون نصب کنید . به مراتب از ویندوز سبک تره . البته راحتی کار با ویندوز برای اکثر ایرانی ها بیشتره . همچنین رم رو همونطوری که دوستمون پیشنهاد دادن 2 بزارید خیلی بهتره .
البته ویندوز 2003 هم در صورتی که به فایروال آشنایی و دسترسی داشته باشید و همه ورودی هاشو ببندید و ریموت دسکتاپ رو غیر فعال کنید و با انی دسک وصل بشید گزینه خوبی شاید باشه . البته من رو این سیستم انی دسک تست نکردم . در حد یک ایده هست. رمی که این سیستم عامل استفاده میکنه خیلی خیلی پایینه و شاید به کار شما بیاد
سنت او اس انتخاب اول در زمینه هاستینگ و راه اندازی سرور هست اما برای مصارف شخصی نسخه دسکتاپ اوبونتو + کروم یا فایرفاکس بهتره .
سلام دوست عزیز
بنده بهتون اوبنتو رو پیشنهاد میکنم
برای کار های شخصی و دسکتابی مناسب تر هست
شرکت فرا رایانه تدبیر | سهامی خاص
هاست | سرور | دامنه
ویندوز بهتر هست
رابط کاربری بهتر ، دسترسی اسون و بدون مشکل!
فقط بخواید از مرورگر استفاده کنید بهتره از همون نسخه گرافیکی centos استفاده کنید
رم پاییئن برای وبندوز جواب نمیده
برای این مقدار رم بهتره از لینوکس استفاده کنید. ولی centos اصولا برای سرور توسعه داده شده است. بهتر است از یک توسعه مخصوص دسکتاپ مثل Ubuntu Desktop استفاده کنید.
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)