-
October 3rd, 2018, 09:48
مشکل www
سلام وخسته نباشید دوستان مشکلی که هست داخل گوگل وب مستر ارور های دی ان اس میاد که داخل intodns.com چک کردم ارور زیر رو میده
WWW |
 |
WWW A Record |
ERROR: I could not get any A records for www.yourdomain.com!
(I only do a cache request, if you recently added a WWW A record, it might not show up here.) |
دوستان ریست دی ان اس هم داخل whm زدم بازم جواب نداد.a record هم حذف و ایجاد کردم ولی بازم مشکل حل نشد.تنها دامینی که روی سرور این مشکل رو داره همینه. حتی نمیشه براش ssl lets encrypt ثبت کرد ارور دی ان اس میزنه
لطفا راهنمایی کنید عزیزان
-
-
October 3rd, 2018 09:48
# ADS
-
October 3rd, 2018, 13:32
عضو جدید
پاسخ : مشکل www
سلام
این خطا نشان میدهد که www از نوع A record آی پی وب سرور ندارد ، شما باید وارد DNS zone شوید و این رکورد را بررسی کنید .
-
-
October 3rd, 2018, 13:38
عضو دائم
پاسخ : مشکل www

نوشته اصلی توسط
anisagostar
سلام وخسته نباشید دوستان مشکلی که هست داخل گوگل وب مستر ارور های دی ان اس میاد که داخل intodns.com چک کردم ارور زیر رو میده
WWW |
 |
WWW A Record |
ERROR: I could not get any A records for www.yourdomain.com!
(I only do a cache request, if you recently added a WWW A record, it might not show up here.) |
دوستان ریست دی ان اس هم داخل whm زدم بازم جواب نداد.a record هم حذف و ایجاد کردم ولی بازم مشکل حل نشد.تنها دامینی که روی سرور این مشکل رو داره همینه. حتی نمیشه براش ssl lets encrypt ثبت کرد ارور دی ان اس میزنه
لطفا راهنمایی کنید عزیزان
علاوه بر چک کردن dns سرورتان و بررسی www مطلع باشید که خیلی از مشترکین جدیدا چنین مشکلی برای آنها ایجاد شده است و این مشکل از سمت ثبت کننده دومین بوده است.
اگر dns سرورتان مشکلی نداشت به ثبت کننده دومین خود اعلام بفرمائید.
ترجیحا دومینتون را پیغام خصوصی نمائید تا ثبت کننده آن را بررسی کنیم و خدمتتون اعلام کنیم.(آدرس این تاپیک را به پیوست پیام بفرستید)
ویرایش توسط RoobinaServer : October 3rd, 2018 در ساعت 13:39
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-