نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: مشکل www

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    152
    تشکر تشکر شده 
    83
    تشکر شده در
    44 پست

پیش فرض مشکل www

سلام وخسته نباشید دوستان مشکلی که هست داخل گوگل وب مستر ارور های دی ان اس میاد که داخل intodns.com چک کردم ارور زیر رو میده

WWW WWW A Record ERROR: I could not get any A records for www.yourdomain.com!

(I only do a cache request, if you recently added a WWW A record, it might not show up here.)
    دوستان ریست دی ان اس هم داخل whm زدم بازم جواب نداد.a record هم حذف و ایجاد کردم ولی بازم مشکل حل نشد.تنها دامینی که روی سرور این مشکل رو داره همینه. حتی نمیشه براش ssl lets encrypt ثبت کرد ارور دی ان اس میزنه

لطفا راهنمایی کنید عزیزان

2. # ADS

عضو جدید sara_hosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    8 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل www

سلام
    این خطا نشان میدهد که www از نوع A record آی پی وب سرور ندارد ، شما باید وارد DNS zone شوید و این رکورد را بررسی کنید .

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل www

نقل قول نوشته اصلی توسط anisagostar نمایش پست ها
    سلام وخسته نباشید دوستان مشکلی که هست داخل گوگل وب مستر ارور های دی ان اس میاد که داخل intodns.com چک کردم ارور زیر رو میده

WWW WWW A Record ERROR: I could not get any A records for www.yourdomain.com!

(I only do a cache request, if you recently added a WWW A record, it might not show up here.)
    دوستان ریست دی ان اس هم داخل whm زدم بازم جواب نداد.a record هم حذف و ایجاد کردم ولی بازم مشکل حل نشد.تنها دامینی که روی سرور این مشکل رو داره همینه. حتی نمیشه براش ssl lets encrypt ثبت کرد ارور دی ان اس میزنه

لطفا راهنمایی کنید عزیزان
    علاوه بر چک کردن dns سرورتان و بررسی www مطلع باشید که خیلی از مشترکین جدیدا چنین مشکلی برای آنها ایجاد شده است و این مشکل از سمت ثبت کننده دومین بوده است.

اگر dns سرورتان مشکلی نداشت به ثبت کننده دومین خود اعلام بفرمائید.

ترجیحا دومینتون را پیغام خصوصی نمائید تا ثبت کننده آن را بررسی کنیم و خدمتتون اعلام کنیم.(آدرس این تاپیک را به پیوست پیام بفرستید)
    ویرایش توسط RoobinaServer : October 3rd, 2018 در ساعت 13:39
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)