نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 331

موضوع: با دلار 13500 چه کنیم ؟ ( درخواست راهنمایی )

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Kian آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    672
    تشکر تشکر شده 
    524
    تشکر شده در
    340 پست

پیش فرض پاسخ : با دلار 13500 چه کنیم ؟ ( درخواست راهنمایی )

الان یعنی سرمایه مردم حفظ شده؟! خیلی هاشون تمام سرمایشونو دادن دلار 19 هزار تومنی خریدند، الان دلار شده کمتر از 14 هزار تومن و احتمالش زیاده کمتر هم بشه
    اینکه یه عده انگل سرمایه دار، سر مردم رو شیره مالیدند و با راه انداختن شانتاژ خبری و پخش شایعاتی که ای مردم گوسفند، اگه دلار بخرید با خرید دلار سرمایتون حفظ میشه ، انگل هایی بودند که میخواستند پول مردم ساده و نادان رو از دستشون در بیارند که موفق هم شدند
    من خودم توی چند صرافی از نزدیک دیدم که خیلی از همین مردم، دلارهایی که با قیمت های بالا خریده بودن رو با منت و خواهش به صرافی ها و دلال ها زیر 12 هزار تومن میفروختند !

ضمنا من هم گفتم با همان پول هایی که بابت نفت باید طرف های خارجی به ایران بدهند، همان کالاهایی که شما گفتید را هم میشود خرید، چه مواد غذایی ، کالاهای صنعتی ، مواد اولیه کارخانجات و هر چیزی که قابل خرید از کشورهای دیگر باشد

مورد دیگه هم که اخیرا دلال های انگل و کانال های فیک نیوز در مورد قضیه اربعین شایعه راه انداخته اند تا دلارهای شان را گران تر بفروشند و در برابر ارزان شدن دلار مقاومت کنند تا حد زیادی صحیح نیست،

چون به خاطر تحریم آمریکا و طبق توافق دولت های ایران و عراق، دلار بطور کامل از چرخه تجارت بین دو کشور حذف شده است و قرار شده که برای هر زائر اربعین،معادل مبلغ 40 + 1 دلار یعنی جمعا 41 دلار ، بانک مرکزی ایران، مستقیما به دولت عراق دینار عراقی بدهد باقیمت 8 هزار تومان که جمع کل هزینه ویزا و بیمه سفر 378 هزار تومان خواهد بود و به هیچ کسی
    (زائر) دلار داده نخواهد شد
    و دینارهایی هم که حواله خواهد شد همان دینارهایی هست که بابت فروش کالا به عراق دریافت شده است،
    ضمنا مردم هم نیازی به خرید دلار برای مخارج سفر ندارند، چون می توانند دینار عراقی بخرند و در عراق براحتی خرج کنند

منبع خبر:
    https://www.alef.ir/news/3970704185.html
    ویرایش توسط Kian : October 3rd, 2018 در ساعت 10:44
    باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
    باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)