-
September 28th, 2018, 19:15
عضو انجمن
پاسخ : تحریم هتزنر
درود شنیدم joker.com ثبت دامنه هستش در المان این شرکت ایرانی ها را تحریک کرده راست هستش ؟
-
-
September 28th, 2018 19:15
# ADS
-
September 28th, 2018, 20:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
درود شنیدم joker.com ثبت دامنه هستش در المان این شرکت ایرانی ها را تحریک کرده راست هستش ؟
خیر . ما نمایندشون هستیم و ایمیل یا اطلاعیه ای در این زمینه دریافت نکردیم .
-
-
September 28th, 2018, 20:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
a1994n1373
خیر . ما نمایندشون هستیم و ایمیل یا اطلاعیه ای در این زمینه دریافت نکردیم .
اما من از جایی که دارم گفت جوکر تحریم کرده هویز منو تغییر داد گفت چون اینطوری شده بخاطر این هویز تو تغییر دادم ..
-
-
September 28th, 2018, 20:48

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
اما من از جایی که دارم گفت جوکر تحریم کرده هویز منو تغییر داد گفت چون اینطوری شده بخاطر این هویز تو تغییر دادم ..
درود
این مورد مربوط به قوانین جدید اروپا هست .
قانون gdpr می باشد که شرکت ها موظف هستند اطلاعات هویتی و هویز دامنه کاربران پنهان کنند.
-
-
September 28th, 2018, 23:10
عضو دائم
هتزنر ایرانی ها رو تحریم کنه ورشکست میشه !
-
-
September 29th, 2018, 10:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
asrhosting
هتزنر ایرانی ها رو تحریم کنه ورشکست میشه !
اینطور نیست دوست عزیز . هتزنر یک شرکت بزرگ هست که بخش از کاربراش رو ایرانی ها تشکیل میدن . هیمن صحبت در باره ریسلر کلاب و ریسلو هم بود اما دیدم خودشون برای اینکه به تجارت جهانی ملحق بشن ترجیح دادن به ایرانی ها سرویس ندن.
-
-
October 2nd, 2018, 17:19
من هم در پنلم چیزی دریافت نکردم!
-
-
October 2nd, 2018, 18:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
masih_enter
اینطور نیست دوست عزیز . هتزنر یک شرکت بزرگ هست که بخش از کاربراش رو ایرانی ها تشکیل میدن . هیمن صحبت در باره ریسلر کلاب و ریسلو هم بود اما دیدم خودشون برای اینکه به تجارت جهانی ملحق بشن ترجیح دادن به ایرانی ها سرویس ندن.
رجیستر رو با دیتاسنتر نباید مقایسه کرد ، هتزنر درسته بزرگ هستش ولی سال هایی بود که هتزنر کسی دیتاسنتر حسابش نمیکرد ، نمیخوام بی منطق صحبت کنم ولی همین ایرانی ها ، بخش بزرگی از هتزنر رو دارن میگردونن با خرید سرور ، 60 70 درصد سایت ها هتزنر هستند.
لسترلوک
شماره تماس : 06142327071 - تلگرام :
Lasterloc
تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته
-
-
October 3rd, 2018, 00:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
meysam021
رجیستر رو با دیتاسنتر نباید مقایسه کرد ، هتزنر درسته بزرگ هستش ولی سال هایی بود که هتزنر کسی دیتاسنتر حسابش نمیکرد ، نمیخوام بی منطق صحبت کنم ولی همین ایرانی ها ، بخش بزرگی از هتزنر رو دارن میگردونن با خرید سرور ، 60 70 درصد سایت ها هتزنر هستند.
متاسفانه با کلیت صحبت شما موافق نیستم . حتی اگر 100 درصد سایت های ایران که روی سروهای خارجی هستند روی هتزنر باشند باز هم با تحریم ایران هتزنر کمرش نمیشکنه .
-
-
October 3rd, 2018, 00:57
چرا شرکت های خارجی یا همین دیتاسنترهای خودی به بازار ایران و ایرانی ها توجه نمیکنن ؟ از لحاظ تجاری که میتونن یه شرکت تو اروپا ثبت کنن و فقط به ایرانی ها خدمات بدن بدون هیچگونه تجارت با امریکا فقط و فقط برای ایران
-