-
October 2nd, 2018, 17:31
وصل نشدن یکی از اکانت های WHM به mySQL
سلام
من رو سرور مجازی سه تا اکانت دارم. دوتاشون به دیتابیس وصل میشن و مشکلی ندارند اما یکیشون نمیتونه وصل بشه به mysql و همش ارور میده. کلافه کرده. مشکل از چی میتونه باشه؟
یوزر ساختم و اساین کردم به دیتابیس های اکانت سوم و رمز عوض کردم و ... فرقی نکرد :|
-
-
October 2nd, 2018 17:31
# ADS
-
October 2nd, 2018, 17:52
عضو جدید
پاسخ : وصل نشدن یکی از اکانت های WHM به mySQL
سلام
لطفا خطایی که میگه را بفرمایید
-
-
October 2nd, 2018, 19:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
motahhari
سلام
من رو سرور مجازی سه تا اکانت دارم. دوتاشون به دیتابیس وصل میشن و مشکلی ندارند اما یکیشون نمیتونه وصل بشه به mysql و همش ارور میده. کلافه کرده. مشکل از چی میتونه باشه؟
یوزر ساختم و اساین کردم به دیتابیس های اکانت سوم و رمز عوض کردم و ... فرقی نکرد :|
ارور را ارسال کنید
-
-
October 2nd, 2018, 23:51

نوشته اصلی توسط
sara_hosting
سلام
لطفا خطایی که میگه را بفرمایید
خب وردپرس من وصل نمیشم و چنین اروری میده
کد:
Fatal error: Call to undefined function get_bloginfo() in /home/sampadii/public_html/blog/wp-includes/class-wp-locale.php on line 231
ولی وردپرس اون یکی اکانت ها راحت وصل میشن و مشکلی ندارند. یه زنفورو هم دارم اونم ارور میده.
کد:
An unexpected database error occurred. Please try again later.
اگر منظورتون ارور دیگه ایه لطفا بگید از کجا پیدا کنم؟
ویرایش توسط motahhari : October 3rd, 2018 در ساعت 00:03
-
-
October 3rd, 2018, 13:19
عضو جدید
سلام مجدد
در مورد خطای اول ، خطای درست آپدیت نشدن را می دهد ، شما میتوانید از طریق سایت وردپرس کل فایل های ورد پرس را دریافت کنید و آپدیت انجام دهید . با این کار فایل های Core وردپرس overwrite می شود (البته به جز فایل های wp-setting و wp-config) و همچنین اطلاعاتتان از بین نمی رود .
در مورد خطای دوم یک خطای کلی است و جزییاتی داده نشده.
-
-
October 6th, 2018, 15:28
سلام
آیا دیتابیس رو داخل همون اکانت ساختید؟ چون ممکنه قابلیت ریموت دیتابیس فعال نباشه
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
-
-
October 6th, 2018, 15:33

نوشته اصلی توسط
taghikhani
سلام
آیا دیتابیس رو داخل همون اکانت ساختید؟ چون ممکنه قابلیت ریموت دیتابیس فعال نباشه
آره. کلا همه چی داخل همون اکانت هست. یوزر جدید هم ساختم با سی پنل و دسترسی هم کامل دادم بهش ولی بازم جواب نداد. حتی با خود سیپنل زدم یه وردپرس بسازه رو هاست و اونم ساخت ولی همین مشکل اتصال به دیتابیس رو داشت. کلا یوزرهای یه اکانت سیپنل ظاهرا هیچ دسترسیای به سیپنل ندارند. نمیدونم حالا این چجوری ممکنه؟ آیا کانفیگی به اسم دسترسی اکانت به دیتابیس هست که واسطه باشه ؟
-
-
October 6th, 2018, 15:55

نوشته اصلی توسط
motahhari
آره. کلا همه چی داخل همون اکانت هست. یوزر جدید هم ساختم با سی پنل و دسترسی هم کامل دادم بهش ولی بازم جواب نداد. حتی با خود سیپنل زدم یه وردپرس بسازه رو هاست و اونم ساخت ولی همین مشکل اتصال به دیتابیس رو داشت. کلا یوزرهای یه اکانت سیپنل ظاهرا هیچ دسترسیای به سیپنل ندارند. نمیدونم حالا این چجوری ممکنه؟ آیا کانفیگی به اسم دسترسی اکانت به دیتابیس هست که واسطه باشه ؟
اینطور که میفرمایید باید مشکل از سمت سرور باشه. گفتید روی همین سرور اکانتهای دیگتون به خوبی کار میکنن؟
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
-
-
October 6th, 2018, 15:56

نوشته اصلی توسط
taghikhani
اینطور که میفرمایید باید مشکل از سمت سرور باشه. گفتید روی همین سرور اکانتهای دیگتون به خوبی کار میکنن؟
آره اونها مشکلی ندارند.
-