ویرایش توسط sazsaz : October 2nd, 2018 در ساعت 16:48
بله 100% مگر میشود در چنین آشفته بازاری سوء استفاده نشود ؟ سوء استفاده - ***ی و ... جای خود دارد اما همه چنین کاری نکرده اند و این روال کاهش قیمت است آنی کم نمیشود.
وگرنه همه دوست دارند قیمت کم شود و قیمت گوجه سیب زمینی کارگران هم کم شود اما شده است ؟ از دست ما که کاری بر نمی آید بنابراین حرص نخورید در حالت عادی طول میکشد.
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
اقای @ عزیز در روز های که دلار گران شد قیمت ها رو دوستان سریع کشیدن بالا و الان که اومد باید قیمت رو بیارن پایین چون سرور های اصلیشون رو روزانه خریداری نمیکنه که همون لحطه بردن بالا و اگر روزانه سرور ها تمدید بشه باید همین الان قیمت ها بیان پایین زمانی کهه دلار رفت بالا همان لحطه در چند روز یا بعضی ها در چند ساعت قیمتاشونو بردن بالا انگار همان لحطه خودشونم سرور هاشونو تمدید کردن
خب این رو که ج دادم قبلا "چون در پایین آمدن قیمت تورم مهم است نه نرخ دلار - نرخ دلار در بالا رفتن آنی مهم است زیرا به سرعت باعث تورم بیشتر میشود"
وقتی شما بدونی باید 20 روز دیگه قیمت سروری که 300 میدادی رو الان 1400 بدی برای مشتری های امروزت بالا نمیبری ؟ از اون حرفا بود، برفرض اومد بر اساس اصلا قیمت دلاری 10 ت داد - و هفته بعد باید سرورش را میزبان تمدید کند - شما تضمین میکنید هفته بعد دلار مجدد نشود 20 ت یا حتی بیشتر ؟. کمی فکر کنید و بیشتر از این به همدیگر با چنین حرف هایی فشار نیاوریم - همه اعصابشان و روح روانشان سر این موارد درگیر است، فقط و فقط عامل کاهش قیمت میشود ثابت شدن قیمت ارز و کاهش تورم کلی کشور.
البته ذکر کنیم حرف شما هم درست است - اگر 10 ت بماند چه میشود ؟ میزبان آن 10 ت اضافه بابت هر دلار که گرفته را بگذارد جیب خودش ؟ دیگر این مشکلات وجود دارد و راهی به ذهن بنده نمیرسد.
ویرایش توسط RoobinaServer : October 2nd, 2018 در ساعت 17:02
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
دوستان بنده الان فردوسی بودم تمامی اخبار کاهش دلار کاملا کرسی شعر ( مودبانه یه چیز دیگه ) هست . صرافی ها خرید و فروش ندارند . دلال ها دلار رو 14000 میخرن ( البته تعداد کمی خرید داشتن ! ) و فروش دلار هم 14600 میانگین بود . ما رفته بودیم از مردمی که میان برای فروش 700 دلار بگیریم برای سفر پیش رو که موفق نشدیم . دلال ها تو بازار وقتی دارن میگن 14000 تومان میخریم دیگه کسی ارزون نمیفروشه که !
یه چیز دیگه هم که متوجه شدم این هست که دست دولت ، بانک مرکزی ، صرافی ها ، دلال ها و نیروی انتظامی تو یه کاسه هست . تمامی دلارهای توی دستشون رو از طریق دلال میخوان بفروشن که البته فروش کمه و از طریق همین دلال ها هم میخوان دلار مردم رو مفت بخرن . کلا خرید و فروش انجام ندید و دست نگه دارید ! رفتم به مامور پلیس میگم که دلال داره قیمت فروش 14600 میده چرا برخورد نمیکنید ! میگه چیکار کنم ! همین دلال ها و باندهای مافیایی پشت اینا هستن که مردم رو به خاک سیاه کشوندن !
ویرایش توسط Mr-Pro : October 2nd, 2018 در ساعت 17:34
خبر در این رابطه زیادهدوستان بنده الان فردوسی بودم تمامی اخبار کاهش دلار کاملا کرسی شعر ( مودبانه یه چیز دیگه ) هست . صرافی ها خرید و فروش ندارند . دلال ها دلار رو 14000 میخرن ( البته تعداد کمی خرید داشتن ! ) و فروش دلار هم 14600 میانگین بود . ما رفته بودیم از مردمی که میان برای فروش 700 دلار بگیریم برای سفر پیش رو که موفق نشدیم . دلال ها تو بازار وقتی دارن میگن 14000 تومان میخریم دیگه کسی ارزون نمیفروشه که !
هر منطقه به یک شکله
الان روالش برای دلار 13000 هست
یورو 14500 - 600 - اصفهان - خیابان سپه
مردم هجوم اورده اند اما خرید و فروشی هم زیاد انجام نمیشود
اما بیشتر مردم به فکر فروش هستند فقط یکم تردید میکنند و یا به نرخی که تمایل به فروش دارند نمیرسند
به هر حال قیمت دلار نسبت به قبل روند نزولی داشته و این خبر خوبی هست
اینکه برخی از روند نزولی زیاد خوشحال نمیشوند کسانی هستند که به نرخهای بالاتر خود خرید کرده اند و چاره ای جزء این ندارند که خلاف چیزی که هست صحبت کنند
فکر میکنم اکثرا با پایین امدن نرخ خوشحال شوند و فقط کسانی که متضرر میشوند از این وضعیت ناراضی هستند
انشالله که به همین روال باشد و وضعیت مردم بهتر شود
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
درود...
دلار ۴۲۰۰
یورو ۱۴۴۵۰
http://mesghal.online/
انشالله که ارزان بشه ما هم 700 تا نیاز داریم بخریم اما به خبرهای رسانه ها توجه نکنید ! اصلا دلار 8 تومن 9 تومن درکار نیست ! یه نفر فروشنده بود بهم گفت چند میخری گفتم 11 ! تا 20 دقیقه داشت میخندید میگفت 14 میخرن همه . میگم پس خبرگزاری ها چی میگن ؟ میگه اونا که کرسی شعره ! مال خودشونه ارزون قیمت بدن دلارهای مردم بیچاره رومفت بگیرن . متاسفانه تا تک تک افراد دلال ، صرافی ها از چرخه حذف نشن دلار اونطور که ارزش واقعی اش هست نمیشه . همش باند بازیه ! همشون باهم هماهنگن !
اره دقیقا 8 تومان را هم من فقط شنیدم ان هم در مشهد
ولی نرخی که دادم در بازار اصفهان موجوده
فقط خیلی شلوغ بود انجا
خواه نا خواه آدم چه برای خرید چه فروش انجا 2 دل میشه![]()
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
اصفهان الان برمیگردم همه فروشنده ها مردم هستن با این جو سازی مردم از ترس ریختن توی خیابون دارن میفروشن
با این روش که موفق هم بود تونستن دلار های مردم رو بیارن توی بازار![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)