نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: سوال در مورد raid 10 سخت افزاری

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن masih_enter آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    66
    تشکر شده در
    55 پست

پیش فرض پاسخ : سوال در مورد raid 10 سخت افزاری

سلام . همونطوری که از ماهیت راید 1+0 پیداست برای اینه هم پرفومنس بالا بره و هم یک کپی از دیتا موجود باشه .

https://upload.wikimedia.org/wikiped...RAID_10_01.svg

من فکر نمیکنم به دلیل سوختن ریدکنترلر دیگه نشه به دیتا دسترسی داشت . با جایگزین کردن همون ریدکنترلر با نمونه مشابه خودش باید این اتفاق بیافته . البته من تجربه کافی در این زمینه ندارم ولی اگر قرار باشه به دلیل یک سخت افزار رید کنترلر ما به ماهیت رید مورد نظرمون دسترسی نداشته باشیم پس دیگه رید کردن چه معنی میده
    از دوستانی که تجربه بالاتری در زمینه رید های سخت افزاری دارند استفاده کنید .
    البته ناگفته نماند هم در گذشته و هم اکنون که دلار و یورو مسابقه گذاشتند شاید 80 درصد هاستینگ های ایرانی خاموش کردن سرور ، ناتوانی در جمع کردن ایبوز و امثال این رو به سوختن هارد و تحریم تبدیل کردند به همین دلیل ادم شک میکنه کسی میگه هارد سوخت یا رید مشکل داره داره درست میگه یا نه .
    البته مشکل هارد واقعیه و چند باری برای خود من پیش اومده و خداروشکر همیشه بک اپ در دسترس بوده.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط masih_enter نمایش پست ها
    سلام . همونطوری که از ماهیت راید 1+0 پیداست برای اینه هم پرفومنس بالا بره و هم یک کپی از دیتا موجود باشه .

https://upload.wikimedia.org/wikiped...RAID_10_01.svg

من فکر نمیکنم به دلیل سوختن ریدکنترلر دیگه نشه به دیتا دسترسی داشت . با جایگزین کردن همون ریدکنترلر با نمونه مشابه خودش باید این اتفاق بیافته . البته من تجربه کافی در این زمینه ندارم ولی اگر قرار باشه به دلیل یک سخت افزار رید کنترلر ما به ماهیت رید مورد نظرمون دسترسی نداشته باشیم پس دیگه رید کردن چه معنی میده
    از دوستانی که تجربه بالاتری در زمینه رید های سخت افزاری دارند استفاده کنید .
    البته ناگفته نماند هم در گذشته و هم اکنون که دلار و یورو مسابقه گذاشتند شاید 80 درصد هاستینگ های ایرانی خاموش کردن سرور ، ناتوانی در جمع کردن ایبوز و امثال این رو به سوختن هارد و تحریم تبدیل کردند به همین دلیل ادم شک میکنه کسی میگه هارد سوخت یا رید مشکل داره داره درست میگه یا نه .
    البته مشکل هارد واقعیه و چند باری برای خود من پیش اومده و خداروشکر همیشه بک اپ در دسترس بوده.
    یعنی شما میگید هارد فرمت نشده و خودشون خاموش کردن ؟

عضو انجمن masih_enter آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    66
    تشکر شده در
    55 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid68 نمایش پست ها
    یعنی شما میگید هارد فرمت نشده و خودشون خاموش کردن ؟
    نمیخوام کسی رو متهم کنم ولی راید میاد تا همین مشکلات رو حل کنه . البته در دنیای سیستم هر چیزی امکان پذیره و تا از نزدیک دسترسی وجود نداشته باشه نمیشه نظر قطعی داد .
    اطلاعات من هم در مورد این موضوع زیاد نیست و صرفا از سرچ هایی که بابت این نوع از راید کردم اینطور متوجه شدم. اطلاعات در 4 هارد ذخیره میشه . دو هارد بخش اول و دو هارد بخش دوم . اگر کنترلر مشکل پیدا کنه یا بخشی از هارد اول از بخش یک مورد مشکل واقع بشه همچنان اطلاعات کپی در هارد دوم بخش اول موجود هستند. پس عملا با تغیر رید کنترلر یا هارد دارای مشکل باید به دیتا ها دسترسی پیدا کرد . البته این موضوع میتونه منجر به هزینه اضافی بشه ( هارد جدید یا تعویض فیزیکی کنترلر) که گاهی اوقات این هزینه ها باعث میشه منطقی نباشه بازیابی داده انجام بشه . مثلا دیتا سنتر بگه برای اینکار باید 200 دلار هزینه تکنسین ریموت هند و لوازم مصرفی بدید . آیا امکان پذیره ؟

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)