-
September 28th, 2018, 12:41
نحوه مهاجرت از سرور محازی هتزنر به سرورهای ابری هتزنر
سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم از سرور مجازی هتزنر به سروهای ابری اون مهاجرت کنم
پنل شخصی در هتزنر دارم و سایتم رو سرور مجازی هتزنر هست و میخوام از سرورهای ابری هتزنر استفاده کنم اما نمیدونم چطوری؟؟
-
-
September 28th, 2018 12:41
# ADS
-
September 28th, 2018, 13:07
عضو انجمن
پاسخ : نحوه مهاجرت از سرور محازی هتزنر به سرورهای ابری هتزنر

نوشته اصلی توسط
mt.rezaei
سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم از سرور مجازی هتزنر به سروهای ابری اون مهاجرت کنم
پنل شخصی در هتزنر دارم و سایتم رو سرور مجازی هتزنر هست و میخوام از سرورهای ابری هتزنر استفاده کنم اما نمیدونم چطوری؟؟
باید سرور Cloud بگیرید و دستی انتقال بدید
-
تعداد تشکر ها از NetworkFA به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2018, 13:11

نوشته اصلی توسط
mt.rezaei
سلام دوستان
سلام
به ادرس
hetzner.cloud/
برید با مشخصات اکانتتون لاگین کنید سرور رو سفارش بدید و سیپنل روش بیارید بالا بعد توسط
transfer tool در سرور جدید منتقل کنید همه رو
-
تعداد تشکر ها از Aria90 به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2018, 13:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mt.rezaei
سلام دوستان
با سلام
دوست عزیز و گرامی برای انتقال مطمئن حتما با ساپورت هرتزنر در ارتباط باشید
و مطمئن ترین روش انتقال توصیه ای را انتخاب کنید
در صورت هر گونه مشکلی در انتقال اطلاعات به شیوه نا صحیح دیتاسنتر چیزی را قبول نخواهد کرد
-
-
September 29th, 2018, 09:42

نوشته اصلی توسط
hfuhost
با سلام
دوست عزیز و گرامی برای انتقال مطمئن حتما با ساپورت هرتزنر در ارتباط باشید
و مطمئن ترین روش انتقال توصیه ای را انتخاب کنید
در صورت هر گونه مشکلی در انتقال اطلاعات به شیوه نا صحیح دیتاسنتر چیزی را قبول نخواهد کرد
------------------------
من پرسیدم از ساپورت هتزنز و این روش رو پیشنهاد دادن
https://wiki.hetzner.de/index.php/VServer_Migration/en
ولی وقتی سرور کلود رو میگیری فقط سیستم عامل نصب هست و سیپنل یا پلسک و ... رو نمیشه موقع سفارش کلود سرور انتخاب کرد تا نصب کنن
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Aria90
سلام
به ادرس
hetzner.cloud/
برید با مشخصات اکانتتون لاگین کنید سرور رو سفارش بدید و سیپنل روش بیارید بالا بعد توسط
transfer tool در سرور جدید منتقل کنید همه رو
-------
ممنونم من کلود رو گرفتم ولی رو سرور مجازیم پلسک نصب هست رو کلود هم میخوام پلسک نصب کنم اما نمیدونم چطوری؟
چون رو سرور مجازیم موقع سفارش پلسک رو انتخاب کردم تا نصب کنن
اما واسه کلود موقع سفارش نداره که انتخاب کنی و نصب کنن برات!!
ویرایش توسط mt.rezaei : September 29th, 2018 در ساعت 09:50
-
-
September 29th, 2018, 10:14
عضو انجمن
باید با پشتیبانیش صحبت کنید و برای IP سرور جدید لایسنس پلسک تهیه کنید . بعدش میرید تو سایت پلسک یک فایل آسان نصب داره دانلود میکنید و اجرا میکنید . البته برای لینوکس هم دستوراتی داره که تو سایت پلسک هست . البته سرور های کلود هتزنر لینوکس هستند و فکر کنم اگر ویندوز بخواید باید با پشتیبانشون در ارتباط باشید iso ویندوز براتون لود کنند.
-
-
September 29th, 2018, 16:24

نوشته اصلی توسط
masih_enter
باید با پشتیبانیش صحبت کنید و برای IP سرور جدید لایسنس پلسک تهیه کنید . بعدش میرید تو سایت پلسک یک فایل آسان نصب داره دانلود میکنید و اجرا میکنید . البته برای لینوکس هم دستوراتی داره که تو سایت پلسک هست . البته سرور های کلود هتزنر لینوکس هستند و فکر کنم اگر ویندوز بخواید باید با پشتیبانشون در ارتباط باشید iso ویندوز براتون لود کنند.
--------------
ممنونم از راهنمایی تون، منم با لینوکس راحت ترم
-