نقل قول نوشته اصلی توسط mgt1234 نمایش پست ها
آخه زیرمجموعه گیری برای این سیستم کار خیلی سختیه
منظورم زیرمجموعه ی فعاله
زیرمجموعه ی غیرفعال هم مگه ارزشی داره؟
زیرمجموعه گیری اگه به روش شما باشه بله ارزش داره مثلا ما باید 10 تا سرور بخریم 9 تاشو زیرمجموعه ی اون یه دونه اصلی کنیم
در این صورت میتونید بفرمایید که حدودا چقدر میتونیم بازدهی بگیریم؟
ببینید هر فردی که حالا نرم افزارو نصب کنه برای شما میزنه زیرمجموعه فعال حتی فیک هم باشه و عملا هش شما که مثلا محدود هست محدودیتشو بر میداره که اتفاقا بحث در این مورد بود بین یکی از افراد انجمن که براشون میگن اگر به این صورت باشه سود بیشتری داره تا دستگاه سرور

اگر از طریق سایت هش 800 برسی کنید

https://www.cryptocompare.com/mining...iningPoolFee=1

میشه حدودا

Profit per day
$ 2e-10

بنابراین اعدادی که بنده هم حتی گفتم طبق حرف خود سایت شباهت داره و حتی اسکم هم نیست بگیم پول نمیریزن در صورتی که بنده 4 دلار به تازگی دریافت کردم و مشتری بنده که هفته پیش خریدا به تازکی 100 دلار دریافت کردن به صورت withard ایشون که میگن راضیه شما حتی سرور رم 2 سیپیو 2 هسته بگیرید بهتون بگم من نمیگم سرور بالا بخرید هش بیشتری کنید سرور 2 هسته 4 هسته هم به دلیل اختصاصی بودن سیپیو هش 500 میده شما تنها مهم صبر شماست و دریافت زیرمجموعه به هر نحوی و خرید سرور بیشتر که باعث کمک کردن در هش زیاد بشه

شما روی هر سرور اکانتت یکی باشه 10 تا سرور با هش 500 داشته باشید و همشون یک اکانت باشه میشه 50 ترا هش بنابراین کمک زیادی توی هش میکنه