نقل قول نوشته اصلی توسط alirezak نمایش پست ها
نه داداش ثابت شد که این قالب خارجی بوده و مجددا ساختنش
شما اگه این قالب را انگلیسیشو داری بذار واسه دانلود ما هم حرفتو قبول می کنیم
اگه نداری پس ثابت شده که این قالب با تغییر در ظاهر سایت اصلی مجددا برنامه نویسی شده و شما از سایت سازنده کپی برداری کردی
شما کاسه داغ تر از آش شدی برای چی
مگه قالب شماست که سریع توی سایت عضو شدید و کلا 13 تا پست اون هم همه پست ها را توی همین تاپیک زدید
کسانی که باید نتیجه می گرفتند گرفتند و موضوع کاملا مشخص هست با کسانی هم که اعتراض داشته اند صحبت شد و همه گی قبول کردند حالا شما چی میگید را من نمیدونم
آفتاب هاستینگ قبول توی همین تاپیک قبول کرد
حلی دیزاین هم از قالبی که برای دانلود گزاشته معلوم هست که از افتاب هاستینگ کپی کرده اگر دقت کنید می فهمید
مهرگان پارس هم که ایمیل به من زد و گفت که ما اون قالب را برداشتیم و دستکاری کردیم
حالا شما کاسه داغ تر از آش شدی برای چی را من نمی دونم
بیکار هستید؟

---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:13 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط graphicha نمایش پست ها
فقط بجای حرف زدن لینک بده تا ببینیم
لینک را دادیم
Reseller Hosting, Shared Hosting, Dedicated Hosting by Surpass Hosting

---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط alirezak نمایش پست ها
بازم جالبه که اسم این تاپیک یه مشت د ز ده
همون کسی هم که این تاپیک را ساخته فرار کرده
به تاپیک سر نزده بودم چون کسی دیگه مشکلی نداشت
حالا میبینم شما که با چند تا نام کاربری داری پست میدی یکم ناراحتی

---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط naseri نمایش پست ها
اسم تاپیک از " یه مشت د ز د " به " تکلیف این قالب چیست !؟ " تغییر کرد ! بعد از معلوم شدن قضیه !
قضیه معلوم شده بود که قالب فارسی شده علت تغییر نام به خاطر ف ی ل ت ر کلمات د ز د هست

---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:28 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط naseri نمایش پست ها
بعد از مشخص شدن قضیه این تغییر نام صورت گرفت .
شما نمی خواد نظر بدی چند تا پست بالا تر را بخون
پست 53
مشکلی با قضیه تغییر نام دارید ؟
کلا اینجور عنوان نباید استفاده بشه.