نقل قول نوشته اصلی توسط mizban97 نمایش پست ها
درود وهاب جان
شما خیلی ریلکس صحبت می کنید انگار تو مملکت مشکلی نیست . (مملکت گل و بلبل)
99% شرکت های هاستینگ و سرور بدون پشتوانه دولتی با سرمایه گذاری شخصی خودشون دارند کار می کنند .
علاوه بر اینکه هیچ حمایتی نمیشن بلکه با تحریم ها دچار ضرر هم میشن ، شما داری از شرکت های خارجی صحبت می کنی که درست سرویس میدن .
بله درست سرویس میدن چون تو مملکتشون مشکلی نیست دارن تو آسایش و امنیت شغلی کارشون انجام میدن .
شما خودت باید بدونی منشا مشکلات کجاست .
درود
اصلا اینطور نیست
اما خب به نظرم هر وضعیتی یکم هوشمندی میطلبه که بتونی خودت رو بالا بیاری
دقیقا به خاطر همین قیمت ها و... خیلی ها دیگه سرور هاشون رو تمدید نمیکنن خیلی ها هم سرور ها رو تمدید نمیکنن و هاستینگ هستن و میان نمایندگی میخرن
میگم اگر یکم هوشمندتر عمل کنید مطمئنا میتونید شرایط رو برعکس و به نفع خودتون کنید

نقل قول نوشته اصلی توسط gdfire نمایش پست ها
تحریما رو بیخی همون فتا و ارگانا کمیته ای خودش دریاس هرروز زنگ هرروز فشار هرروز ترس فیل تر هرروز ترس عدم همکاری و.....یه خارجی هیچکدومشو نداره
اگر برای شما هست مطمئنا برای همه هم هست و نمیشه از این بابت خرده گرفت

نقل قول نوشته اصلی توسط pardishosting نمایش پست ها
دوست گرامی پلان 50 گیگ موجود هست.
https://www.portal.pardishosting.net/cart.php?gid=46

پلان پاور از 50 گیگ می تونید فایل داشته باشید.
به نظرم شما خوب نگشتی
درود
دنبال آفر نیستم و بحثمون چیز دیگریست

نقل قول نوشته اصلی توسط tikweb.ir نمایش پست ها
وهاب خان
خیلی از شرکت ها و هاستینگ ها تمرکز کردن روی سرویس های پرفروششون و اون ها رو داخل سایت بولد کردن
برای مثال ما داخل هاست های پربازدیدمون پلن 50 گیگ هارد هم داریم اما خیلی کم بودن مشتریانی که بخاطر فضای هارد اومدن این پلنو خریدن
اکثرا برای مقدار بازدید بالاشون این پلن میگیرن
در ضمن اینم دقت کنید هارد nvme هست مثلا این سرور
شما قطعا 50 گیگ اگر پر کنی روی این سرور (طبق قوانین میزبانی نه فایل دانلودی !) اگر سرور ما بخواد از هاست شما بکاپ بگیره چی میشه؟ میترکه ! هر هفته !

مثلا اگر مشتری مثل شما بود باید تیکت میزد و شرایطشو میگفت تا ما بکاپشو غیرفعال میکردیم و استفاده میکرد و ریکس هم با خودش
درود
ببینید پرفروش شما برای قبل این تحریما بود
من کل فضایی که نیاز داشتم فقط 5 گیگ بود برای 3 سایت
اما دنبال پلانی با حجم بالای 20 گیگ بود و ترجیحا 50 گیگ بودم با اددان های بیشتر که بتونم چندین سایت روش ران کنم
من حرفم اینه درسته اوضاع خرابه اما اگر یکم هوشمند باشن هاستینگ ها و پلان ها رو تغییر بدن (نمونه نت افراز) میتونن به سود قابل توجهی دست پیدا کنن
خیلی ها دنبال انتقال از سرور به رسیلر یا هاست هستن
این فرصت برای جذب مشتری جدیده

نقل قول نوشته اصلی توسط OMIDTU5 نمایش پست ها
هاست جمع کنه بره بهتر از اینه که اینطور خدمات بدن
مشتری ام که نداره هزینه سرور بده بهتره سایت نزنه
به نظرم این اوضاع حداقل برای کسانی که دوام میارن و خدمات متفاوتری ارائه میکنن خیلی پرسود خواهد بود