-
July 12th, 2017, 22:27
📱 📞 فروش ویژه شماره مجازی دائمی آمریکا Google Voice فقط 12 هزار تومان 📞 📱
با سلام و وقت بخیر خدمت دوستان و همکاران گرامی
مجددا با آفر فروش ویژه شماره مجازی آمریکا Google Voice در خدمت شما دوستان هستیم
توضیحاتی در مورد شماره ها
شماره ها از خود Google و فقط کشور آمریکا میباشد
تمامی شماره ها بصورت 100 درصد دائمی میباشند
هیچگونه هزینه نگهداری ماهانه ندارد
شماره های مجازی قابلیت تنظیم روی هر اکانت گوگل که مدنظر داشته باشید قابل فعال سازی میباشد.
امکان انتقال به فرد دیگری بصورت رایگان در کمترین زمان ممکن
امکان وریفای تمامی سایتها و نرم افزار ها مقدور میباشد همانند تلگرام، واتس آپ، اینستاگرام ...
امکان دریافت تماس، برقراری تماس، ارسال و دریافت اس ام اس روی گوشی موبایل، پی سی و ...
امکان فعال سازی منشی Voice Mail
دریافت تماس ها و اس ام اس های دریافتی روی جیمیل
و امکانات بسیار زیاد و فوق العاده گوگل ویس
قیمت فقط و فقط 12 هزار تومانبرای خرید یا اطلاعات بیشتر با آی دی تلگرام @userver در ارتباط باشید
همچنین بنا به درخواست دوستان، لینک خرید آنلاین از طریق سایت نیز بزودی اضافه خواهد شد
-
تعداد تشکر ها از hadiroohi به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2017 22:27
# ADS
-
August 9th, 2017, 19:59
عضو جدید
پاسخ : 📱 📞 فروش ویژه شماره مجازی دائمی آمریکا Google Voice فقط 12 هزار تومان 📞 📱
سلام
متاسفانه بنده هم هر کاری میکنم نمیتونم آیدی تلگرام شما رو پیدا کنم، ممنون میشم آیدیتون رو چک کنید مجدد ارسال کنید
سوالی هم از حضورتون دارم، شرمنده اگر سوالم تکراریه
نحوه تایید و اتصال به جیمیل به چه صورت هست؟
و اینکه هیچ کس توانایی استفاده از شماره ما رو نداره؟ منظورم اینه در صورت استفاده من شخص دیگه ای میتونه از شماره من استفاده کنه؟
با تشکر
-
-
August 9th, 2017, 20:22
پاسخ : 📱 📞 فروش ویژه شماره مجازی دائمی آمریکا Google Voice فقط 12 هزار تومان 📞 📱

نوشته اصلی توسط
mre
سلام
متاسفانه بنده هم هر کاری میکنم نمیتونم آیدی تلگرام شما رو پیدا کنم، ممنون میشم آیدیتون رو چک کنید مجدد ارسال کنید
سوالی هم از حضورتون دارم، شرمنده اگر سوالم تکراریه
نحوه تایید و اتصال به جیمیل به چه صورت هست؟
و اینکه هیچ کس توانایی استفاده از شماره ما رو نداره؟ منظورم اینه در صورت استفاده من شخص دیگه ای میتونه از شماره من استفاده کنه؟
با تشکر
سلام
در پست اول موجود هست قربان @userver
بعد از خرید آموزش انتقال به جیمیل خودتون ارسال میشه که خیلی راحت هست
خیر شماره اختصاصی شما و در اکانت جیمیل شما خواهد بود، هیچ کسی به غیر شما امکان استفاده ندارد
-
-
August 9th, 2017, 20:30
عضو جدید
ممنون از پاسختون
منظورم اینه که همین آیدی @userver رو هر کاری میکردم نمیتونستم پیدا کنم که از لینک زیر مشکل حل شد
https://t.me/userver
انشاءالله باهاتون در ارتباط خواهم بود
-
-
August 9th, 2017, 20:31
فکر نمی کنید یک سایت با آموزش کامل در مورد این سروریستون نیاز هست
اینطوری هم اطمینان زیادی هست هم آموزش و توضی بیشتر
بازم خودتون می دونید
حضرت علی (ع) می فرماید: هرکس کلمه ای به من بیاموزد، مرا بنده ی خویش کرده است.
-
-
August 9th, 2017, 20:38

نوشته اصلی توسط
mre
ممنون از پاسختون
منظورم اینه که همین آیدی @userver رو هر کاری میکردم نمیتونستم پیدا کنم که از لینک زیر مشکل حل شد
https://t.me/userver
انشاءالله باهاتون در ارتباط خواهم بود
خواهش میکنم در خدمتیم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
jalaljee
فکر نمی کنید یک سایت با آموزش کامل در مورد این سروریستون نیاز هست
اینطوری هم اطمینان زیادی هست هم آموزش و توضی بیشتر
بازم خودتون می دونید

سایت داریم قربان و فروش نیز بصورت آنلاین از طریق سایت هست، منتهی به دلایلی که همه دوستان در جریان هستند معمولا مشکلاتی که برخی کاربران انجمن با مطرح نمودن سایت بوجود میاورند انقدری هست که ارزش وقت گذاشتن برای جلوگیری رو نداره! چون محصول هم عمومی نیست
با تقدیم احترام
-
-
August 9th, 2017, 20:45
سایت داریم قربان و فروش نیز بصورت آنلاین از طریق سایت هست، منتهی به دلایلی که همه دوستان در جریان هستند معمولا مشکلاتی که برخی کاربران انجمن با مطرح نمودن سایت بوجود میاورند انقدری هست که ارزش وقت گذاشتن برای جلوگیری رو نداره! چون محصول هم عمومی نیست
با تقدیم احترام[/quote]
در قسمت امضاء خود آدرس سایت بازارید مشکلی نداره
حضرت علی (ع) می فرماید: هرکس کلمه ای به من بیاموزد، مرا بنده ی خویش کرده است.
-
-
August 9th, 2017, 20:49

نوشته اصلی توسط
jalaljee
با تقدیم احترام
در قسمت امضاء خود آدرس سایت بازارید مشکلی نداره[/quote]
منظور بنده رو فکر کنم متوجه نشدید. کاربرانی هستند که دوست دارند ابتدا سایت شما رو به چالش بکشند و بعد خودت رو، بعد شما میای با این افراد مشغول میشی و سایتت که مشکلات بوجود آمده توسط این افراد رو رفع کنی
البته فعلا بستر و فرصت کافی برای اینکه از ریشه امن بالا بیارم هم نیست. چون عرض کردم فروش خیلی عمومی نیست واسه همین
-
-
August 31st, 2017, 19:00
سلام. من یه دونه شماره میخوام. لطفا نحوه خرید رو بفرمایید .
-
-
August 31st, 2017, 21:46

نوشته اصلی توسط
seyyed_ahmad
سلام. من یه دونه شماره میخوام. لطفا نحوه خرید رو بفرمایید .
با سلام و عرض ادب
قربان با آی دی تلگرام https://t.me/userver در ارتباط باشید تا لینک خرید مستقیم و آنی تقدیم کنم
ارادتمندم
@userver
-
تعداد تشکر ها از hadiroohi به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2018, 22:56

نوشته اصلی توسط
hadiroohi
با سلام و وقت بخیر خدمت دوستان و همکاران گرامی
مجددا با آفر فروش ویژه شماره مجازی آمریکا Google Voice در خدمت شما دوستان هستیم
توضیحاتی در مورد شماره ها
شماره ها از خود Google و فقط کشور آمریکا میباشد
تمامی شماره ها بصورت 100 درصد دائمی میباشند
هیچگونه هزینه نگهداری ماهانه ندارد
شماره های مجازی قابلیت تنظیم روی هر اکانت گوگل که مدنظر داشته باشید قابل فعال سازی میباشد.
امکان انتقال به فرد دیگری بصورت رایگان در کمترین زمان ممکن
امکان وریفای تمامی سایتها و نرم افزار ها مقدور میباشد همانند تلگرام، واتس آپ، اینستاگرام ...
امکان دریافت تماس، برقراری تماس، ارسال و دریافت اس ام اس روی گوشی موبایل، پی سی و ...
امکان فعال سازی منشی Voice Mail
دریافت تماس ها و اس ام اس های دریافتی روی جیمیل
و امکانات بسیار زیاد و فوق العاده گوگل ویس
قیمت فقط و فقط 12 هزار تومانبرای خرید یا اطلاعات بیشتر با آی دی تلگرام @userver در ارتباط باشید
همچنین بنا به درخواست دوستان، لینک خرید آنلاین از طریق سایت نیز بزودی اضافه خواهد شد
هنوز هست؟
-