درود
این تاپیک رو برای این ایجاد کردم که مدتی قبل برای کوچ از سرور مجازی به هاستینگ به نیازم نرسیدم
متاسفانه هاستینگ های ایرانی فقط بلدن گلایه کنن مشتری نیست و گرون شده ولی به این فکر نمیکنن شاید نیازهای کاربران رو براورده نمیکنن
من برای دریافت یک هاست کلی هاستینگ ایرانی گشتم که یک فضای 50 گیگی بخرم که هیچکدوم ارائه نمیدادند حتی نمایندگی هم نداشتند این مقدار رو
تا اینکه از شرکت قبلی یک رسیلر نامحدود گرفتم
با اینکه راضی ام اما خیلی باهاشون صحبت کردم گفتم آقا به جای نامحدود با همین قیمت 30 تا 50 گیگ اختصاصی به ما بدید گفتن نه
خب حالا شما هاستینگ های عزیز جواب بدید :
امثال من و مشکلات من کم نیست و با توجه به نرخ بالای عرض خیلی ها مثل من خواهند شد
آیا این مشکل شما نیست که پلان های مناسبی ندارید تا مشتری جذب کنید ؟
منه مشتری دنبال نامحدود نیستم . عقلمم میرسه هارد نامحدود نداریم و یک سرور هم یک مقدار خاص هارد پشتیبانی میکنه
به جای هاست های 50 و 100 مگی بیاید پلان های 20 تا 50 گیگ اضافه کنید به هاستینگتون
ببینید چقدر مشتریان مثل من زیاد هستند و سراغتون میان
شاید مشکل از خودتونه و نمیدونید
شاید یکی بیشتر از 10 گیگ نیاز داره
حتما ک نباید سرور یا مجازی بگیره ک
شما هزینتون رو بگیرید
حتی من حاضر بودن هزینه 5 تا هاست ده گیگ رو ماهانه بدم یا حتی سالانه اما 50 گیگ هاست یا نمایندگی با امکانات بالا بهم بدن که هیچکدوم قبول نکردن
درسته گرونیه
اما شاید شما هم اشتباه میکنید
شاید خودتون رو جای مشتری نمیذارید
خودتون سرور دارید و هر وقت استارتی داشتید ی هاست به مقدار دلخواه میسازید اما مشتری بدبخت که هاستینگ نیست و شاید مقدار بیشتر از 10 گیگ بخواد
دلیل اینکه میگم 10 گیگ اینه که طبق بررسی های من اکثر هاستینگ های ایرانی نهایت هاستی که میدن ده گیگ هست
به هر حال از ما گفتن بود
برای این موضوع هم یک تاپیک دیگه میزنم و اونجا هم خواستید بحث میکنیم
امیدوارم عزیزان هم نظراتشون رو بفرمایند
با تشکر از شما