khomar جان
چه جالب!!همین دیشب هم در مورد این قضیه مشکوک شدم و یه تاپیک زدم ولی ادمین محترم پاکش کرد ( اینقدر ناراحت بودم فقط ناسزا نوشته بودم) ولی الان که فکر میکنم یادم میاد که این دامین رو من توی همین هفته هم سرچ کرده بودم و ازاد بوده
حاضرم قسم بخورم که یه بار سرچش کرده بودم اگه نکرده بودم که مطمئن نبودم !
قسم میخورم.
دقیقا من هم همین اتفاق برام افتاده!
آخرین بار دو هفته پیش سرچ کردم دیدم آزاده ولی الان میبینم که یک ماه است که ثبت شده!!!
امروز میخواستم بلاخره ثبتش کنم که ..
پس داستان سرقتشون اینطوری بوده؟!من توی قسمت مشخصات دامین دقیقا یادم نیست کجاست یه چیزی دیدم که کف کردم ( یه دکمه تب روی منوی جدول مشخصات دامین میاد وقتی میزنی نشونت میده )
رفتم مشخصات این زنیکه رو گیر بیارم دیدم یه بخشی داره که میشه نگاه کرد کی چه چیزی سرچ کرده ولی بصورت ________ ( underline ( ادرسها رو مخفی کرده
یعنی چی ؟ یعنی شما با پرداخت 180 دلار صاحب اکانت این دامین تولز میشی و اگه من الان برم یه ادرسی سرچ کنم دو دقیقه بعد شما میتونی بری ببینی من چی سرچ کردم و خیلی سریع میتونی بری ثبت کنی
این اسمش سرقت نیست ؟
عجب آدمهایی هستند!!
این کار رو کنیم شاید بعدا سر بقیه مثل ما کلاه نره!این سایت شارلاتان دامین تولز رو باید به همه معرفی کنیم
هر چند که سر ما کلاه رفت!
من دقیقا یادم نیست اولین بار کی و کجا گفته بودند که بروید توی دامین تولز هویز بگیرید! فقط یادمه زده بود برید یه جای مطمئن مثل دامین تولز!!نمیدونم کدوم شیر پاک خورده ای معرفیش کرده بود داشتم سرچ میکردم که از کجا هخویز بگیرم که بهتر و مطمئن تر باشه توی پی تی یکی نوشته بود بریم دامین تولز منم دیدم کارش اصلا دامین هست بهش اعتماد کردم نگو پشت پرده اینها دو دوزه بازی میکنند هم از توبره میخورند هم از اخور
شاید طرف توی دامین تولز حساب داشته و خواسته این طوری سوء استفاده کنه! خدا میدونه!
فکر نکنم بتونیم از طریق شکایت راه به جایی ببریم!میثم اگه خدایی میدونی همچین وضعیتی هست ببین راهی داره یه شکایتی بکنیم
خدایی من دامینم رو دوست دارم
این همه هم خرج کردم میتونم کاتالوگها رو یه جوری به مشتری بدم متوجه داستان نشه ( میتونم بگم ادرس قبلی شرکتم بوده به جهنم ) ولی میخوام یه گوشمالی اساسی به این دامین تولز بدم تا این باشه اینجوری کلاهبرداری نکنه.
یعنی فکر میکنی میشه ؟
من اگه تعلل نکرده بودم و زودتر دامینهام رو ثبت کرده بودم و هر چند وقت یک بار توی این دامین تولز لعنتی دامینهام رو سرچ نمیکردم الان به این وضع دچار نشده بودم
الان به نظرت میتونیم کاری کنیم؟ یا اینکه ما گوشت قربونی شدیم؟![]()