سلام .
حدود یک هفته هست که آسیاتک سیاست کاریش رو عوض کرده و به ترافیک 1 به 10 نامحدود تغییر داده و در صورت عدم رعایت این مورد لیمیت خواهید شد .
سلام .
حدود یک هفته هست که آسیاتک سیاست کاریش رو عوض کرده و به ترافیک 1 به 10 نامحدود تغییر داده و در صورت عدم رعایت این مورد لیمیت خواهید شد .
بیا تو هاست | سرور اختصاصی-مجازی-هاست-پنل پیامک
تلگرام نظامی فر: @ALiNezamifarDotCom
واتس آپ / تماس / پیامک :09365677482
با درود
اطلاعیه ای ارسال شده است ؟ برای ما که نشده....
بدون اطلاعیه !!!
شما ازین مورد مطمئن هستید؟
اگر به این شکل باشد و این مورد صحت داشته باشد فکر میکنم بهترین راه انتقال سرور به دیتاسنتر دیگر باشد نه به دلیل هزینه ی ان بخاطر این بی نظمی ....
مشکل شبکه...
اسپم بودن رنج ایپی ها...
نبودن پشتیبانی مناسب و بی هماهنگی اعضای پشتیبانی...
و مشکلات دیگر....
با تجربه هفت ساله در این راه و کار با دیتاسنتر های دیگر واقعا حیف دیتاسنتر به این خوبی که متاسفانه از نظرهایی فاجعست در یک کلام
از نظر ما باید بهترین میشد شرایط زیر ساختی مناسبی دارد همچنین تجهیزات قابل قبول اما مشکل بی نظمی و هماهنگ نبودن اعضای پشتیبانی و ندادن اطلاعیه به کاربران در مورد تغییر روند و سیستم شرکت باعث دلسردی ما شده
با تشکر از اطلاع شما
ویرایش توسط mizbanaval : September 21st, 2018 در ساعت 00:48
ویرایش توسط mizbanaval : September 21st, 2018 در ساعت 02:12
با درود
اطلاعیه برای من ارسال نشد از طرف اسیاتک
ما هیچ مشکلی با قوانین اسیاتک نداریم هر نوع همکاری انجام داده میشه و تا بحال هم با احترام کامل مشکلات رو حل کردیم.
اما زمانی که بدون هیچ اطلاعیه و تماسی اقدام به لیمیت میکنند اینجاست که مشکل ساز میشه...
بیست بار به همشون گفتم اگر هزینه ای داره چیزی هست بگید من سریعا پرداخت میکنم فقط سرویسو مشکل ساز نکنید. ما هر طور همکاری بخاین میکنیم شما فقط سرویسو استیبل نگه دارید.
ویرایش توسط mizbanaval : September 21st, 2018 در ساعت 02:40
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)