اگه میخاین ارزون پاتون در بیاد پنل بسازید و با پاسپورت تایید کنید و با ی سایت واسط ک پرداخت انجام میده همکاری کنید ، من همینکارو میکنم
مثلا یورو 16700 باشه موقع سر رسید فاکتور شما میشه 101.376 + 1000 تومن کارمزد سایت واسط ( سرویس cx21 )
اگه میخاین ارزون پاتون در بیاد پنل بسازید و با پاسپورت تایید کنید و با ی سایت واسط ک پرداخت انجام میده همکاری کنید ، من همینکارو میکنم
مثلا یورو 16700 باشه موقع سر رسید فاکتور شما میشه 101.376 + 1000 تومن کارمزد سایت واسط ( سرویس cx21 )
مرسی دوست عزیز.
آیا بعد از ایجاد پنل و تایید با پاسپورت برای پرداخت با سایت واسط باید رمز پنل را به وی بدم یا اینکه یک نفر را میتوان به عنوان مدیر ثانویه یا مدیر حسابداری و... (مثل iweb.com) معرفی کنم؟
همچنین خواهشمندم در صورت امکان نام و لینک چند واسط معتبر را بنویسید.
موفق باشید
- - - Updated - - -
آیا 4.95 میشود 6 یورو بخاطر مالیات است؟ گویا وی پی ان آلمان باشد مالیات اضافه میکند ولی وی پی ان آمریکا و کانادا و چین و ... خارج آلمان مالیاتی ندارد.
ویرایش توسط M2T : September 15th, 2018 در ساعت 23:17
خیر بدون مالیات هست
لینکی که گذاشتم را مطالعه کنید
هتزنر سرور هارو به صورت ساعتی از اول ماه میلادی تا آخر ماه میلادی حساب میکنید
درصورتی که سرور اول ماه میلادی ساخته شود و تا آخر ماه میلادی حذف نشود آنرا ماهیانه حساب میکند 5 یور
ولی اگر به طور مثال امروز سرور ساخته شود چون تا آخر ماه 15روز بیشتر نیست و 15روز هم کم تر از 1ماه است
تمام این 15روز تا آخرماه به صورت ساعتی حساب میشود و 15روز بعدی که از اول ماه بعد تا 15م ماه بعد میشود هم باز ساعتی حساب میشود
هرماه 31روز میشود 744 ساعت و اگر هر ساعت هم 0.008 یورو محاسبه شود میشود حدودا 6 یورو
بله باید مشخصات رو بدید تا براتون پرداخت بزنن ، من ازشون سرویس هاست هم دارم و کارشون خبه و خیلی هم محترمانه برخورد میکنن
https://www.paymentstate.com/
گاها قیمتشون از بازار بالاتره در حد 1000تومن ولی خب بازم به صرفه هست
حتی میتونین ازشون ویزاکارت بخرید به قیمت 100000تومن و شارژش کنید که اگه یورو هم گرون شد موقع سررسید مشکلی نداشته باشید و اینطوری هم نیازی نیست مشخصات پنل رو ب کسی بدید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)