نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

موضوع: انتقال دامین ملی غیر قانونی!!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

پیش فرض پاسخ : انتقال دامین ملی غیر قانونی!!

نقل قول نوشته اصلی توسط Rezateer نمایش پست ها
    شما کلا متوجه نشدید چی گفتم جعل چیه کی جعل کرده؟!! ایرانیک هک نمیشه ؟!! این همه بانک هک میشه با این همه امکانات مال کشور یمن هست ؟!! سایت ناسا هک میشه توهم توطئه هست؟!! بعد یه سایت یا سامانه خنده دار مثل ایرانیک هک نمیشه؟!! لرزش دست رو چک می کنن؟!! شما اصلا تو عمرتون دادسرا رفتید ؟ فکر کردید برای یه دامین وقت میزارن؟! اونی دامین من رو می خواسته چون com رو داره و یکسال برای طراحیش وقت گذاشته شریک من بوده و برنامه نویس حرفه ای هست ایرانیک که هیچ ناسا رو هم هک می کنه .ir رو هم داشت به دست می اورد که فکر یه جایی رو نکرده بود من مچش رو گرفتم و اولین فرصت با ایرانیک تماس گرفتم و گزارش دادم وگرنه الان دامین رو هم نداشتم ایرانیک هم می گفت احتمالا هک نشده خودت با رضایت خودت دامین رو منتقل کردی من الان برای com هم ازش شکایت کردم چون طبق قرارداد باید بهم برگردونه در صورت انجام ندادن تعهداتش ولی چون خیالش راحت بوده کسی پیگیری نمی کنه گفته بزار ir هم هک کنم که دیگه خیالش راحت باشه برای ادامه کارش
    من حداقل 100 بار به دادسرا رفتم ...
    من نگفتم نیک هک نمیشه گفتم اگه هک بشه طرف نمیاد یه دامین 4 تومنی بدرد نخور شما رو برداره میره یه دامینی که 10 میلیون ارزش داره رو ورمیداره ...

به هر حال شما سوال کردی پاسخ گرفتین ...

برام جالبه شما که دادسرا زیاد رفتین نمیدونید فتا یک نهاد اجرایی هست و نمیتونید مستقیم در فتا شکایت کنید ! فقط اگه نیاز باشه میتونید با هماهنگی برای گرفتن مشاوره و راهنمایی برید ...

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    67
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : انتقال دامین ملی غیر قانونی!!

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
    من حداقل 100 بار به دادسرا رفتم ...
    من نگفتم نیک هک نمیشه گفتم اگه هک بشه طرف نمیاد یه دامین 4 تومنی بدرد نخور شما رو برداره میره یه دامینی که 10 میلیون ارزش داره رو ورمیداره ...

به هر حال شما سوال کردی پاسخ گرفتین ...

برام جالبه شما که دادسرا زیاد رفتین نمیدونید فتا یک نهاد اجرایی هست و نمیتونید مستقیم در فتا شکایت کنید ! فقط اگه نیاز باشه میتونید با هماهنگی برای گرفتن مشاوره و راهنمایی برید ...
    دادسرا شکایت کردم و به فتا ارجاع دادن ولی اینی که میگید میرن لرزش دست و ... چنین فرصتی ندارن در ضمن سایتی که روی com هست حداقل 100 میلیون ارزش داره و ir اون هم متقابلا می ارزه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)