نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 56

موضوع: بی مسئولیتی شرکت وب داده

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن ColdWorld آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    926
    تشکر تشکر شده 
    405
    تشکر شده در
    279 پست

پیش فرض پاسخ : بی مسئولیتی شرکت وب داده

نقل قول نوشته اصلی توسط dertgtr نمایش پست ها
    دوستان اومدن نظرشون رو گفتن منم چون از وب داده بالای 2 ساله هاست دارم و نزدیک 5 ماه سرور مجازی و یک سرور اختصاصی . باید بگم که هاست من طی این دو سال و اندی هیچ مشکلی نداشته برعکس سرعت لود بسیار بالا و پینگ عالی به ایران تا حدی که خودم هم خیلی وقت ها تعجب می کردم که مگر میشه سایتی با این سرعت بالا بیاد !
    سرور مجازی منم با کیفیت عالی . اوایل ازشون یک گیگ سرور مجازی داشتم روی این یک گیگ ویندوز 2016 بالا آوردم ! اهل فن می دونند که خود ویندوز رم بالایی مصرف میکنه حالا چطور میشه با یک گیگ رم سرور مجازی ویندوز بالا آورد ؟ بله میشه ولی اگر سرویس دهنده اورسل نکرده باشه و کیفیت سرورش عالی باشه ! دوستان من از اکثر دوستان با تجربه این انجمن سرور داشتم و دارم باید بگم کسی که کیفیت سرورهاش عالیه برا من مشخصه
    منم نمی یام به خاطر کسی سابقیه 8 ساله خودم در این انجمن رو خدشه دار کنم با تجربه ای که دارم میگم کسی که کیفیت خوب / پشتیبانی خوب / مسئولیت پذیر باشه برا دفاع ازش میام نظرم رو میگم

هرکسی هم که شک داشت بیاد دسترسی بدم بهش چک کنه

به دلیل کیفیت کاری خوب وب داده هم تو امضام خیلی وقته لینک سرورهای مجازی شون رو گذاشتم بدون لینک ریفر مستقیم . چون ایمان داشتم و دارم هرکی ازشون سرویس بگیره بهترین کیفیت رو تجربه خواهد کرد

موفق باشید
    آقای عزیز شما از قول خودت داری میگی،برای همه نتایج مگه یکیه؟ منم 1 ساله کار میکنم راضی بودم، اما این اواخر پدر من در اومده دیگه. الانم دیگه اشکمون در اومده 35 ساعته سرورا قطعه، 100 بار زنگ زدم از دیروز کسی جواب نداد (ساعت کاری)، تیکت هم دادیم یه چیز کلی بعد 24 ساعت تحویل دادن و دیگه حواب نمیدن. من به 4 نفر باید سر این سرورا جواب بدم، از دیروز فقط دارن به من بد و بیراه میگن این چه معنی میده مثلا! بعضی مشتریام ممکنه فکر کنن ما بستیم رفتیم برن تو پی پال dispute باز کنن دوباره پدر مارو اینطوری در بیارن!
    ویرایش توسط ColdWorld : September 7th, 2018 در ساعت 12:59

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)