نوشته اصلی توسط
dertgtr
دوستان اومدن نظرشون رو گفتن منم چون از وب داده بالای 2 ساله هاست دارم و نزدیک 5 ماه سرور مجازی و یک سرور اختصاصی . باید بگم که هاست من طی این دو سال و اندی هیچ مشکلی نداشته برعکس سرعت لود بسیار بالا و پینگ عالی به ایران تا حدی که خودم هم خیلی وقت ها تعجب می کردم که مگر میشه سایتی با این سرعت بالا بیاد !
سرور مجازی منم با کیفیت عالی . اوایل ازشون یک گیگ سرور مجازی داشتم روی این یک گیگ ویندوز 2016 بالا آوردم ! اهل فن می دونند که خود ویندوز رم بالایی مصرف میکنه حالا چطور میشه با یک گیگ رم سرور مجازی ویندوز بالا آورد ؟ بله میشه ولی اگر سرویس دهنده اورسل نکرده باشه و کیفیت سرورش عالی باشه ! دوستان من از اکثر دوستان با تجربه این انجمن سرور داشتم و دارم باید بگم کسی که کیفیت سرورهاش عالیه برا من مشخصه
منم نمی یام به خاطر کسی سابقیه 8 ساله خودم در این انجمن رو خدشه دار کنم با تجربه ای که دارم میگم کسی که کیفیت خوب / پشتیبانی خوب / مسئولیت پذیر باشه برا دفاع ازش میام نظرم رو میگم
هرکسی هم که شک داشت بیاد دسترسی بدم بهش چک کنه
به دلیل کیفیت کاری خوب وب داده هم تو امضام خیلی وقته لینک سرورهای مجازی شون رو گذاشتم بدون لینک ریفر مستقیم . چون ایمان داشتم و دارم هرکی ازشون سرویس بگیره بهترین کیفیت رو تجربه خواهد کرد
موفق باشید