نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: کدام دیتاسنتر ایرانی آپتایم بین المللی آن پایدار می باشد؟

عضو جدید mahdi20 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    123
    تشکر تشکر شده 
    59
    تشکر شده در
    49 پست

پیش فرض کدام دیتاسنتر ایرانی آپتایم بین المللی آن پایدار می باشد؟

سلام

بخش مربوطه رو پیدا نکردم تاپیک داخلش ان بخش ایجاد کنم مدیران اگر بخش مورد نظر میدونن تاپیک بعدا منتقل کنند

بنده در نظر دارم در همین اوضاع وخیم ارزی که تجربه ای تکراری می باشد سرور تهیه کنم برای سرویس دهی

نوع استفاده هم از شبکه بین المللی هست و دانلود و آپلود زیاد انجام میشه و بیشتر ساعات روز نیاز به شبکه خارج از کشور برای دریافت دیتا داریم

میزان هزینه ترافیک بین المللی چه مقدار می باشد برای دیتاسنتر درجه 1 و کدام دیتاسنتر ایرانی پورت بین المللی آن کم ترین قطعی را دارد ؟

با تشکر

2. # ADS

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض پاسخ : کدام دیتاسنتر ایرانی آپتایم بین المللی آن پایدار می باشد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi20 نمایش پست ها
    سلام

بخش مربوطه رو پیدا نکردم تاپیک داخلش ان بخش ایجاد کنم مدیران اگر بخش مورد نظر میدونن تاپیک بعدا منتقل کنند

بنده در نظر دارم در همین اوضاع وخیم ارزی که تجربه ای تکراری می باشد سرور تهیه کنم برای سرویس دهی

نوع استفاده هم از شبکه بین المللی هست و دانلود و آپلود زیاد انجام میشه و بیشتر ساعات روز نیاز به شبکه خارج از کشور برای دریافت دیتا داریم

میزان هزینه ترافیک بین المللی چه مقدار می باشد برای دیتاسنتر درجه 1 و کدام دیتاسنتر ایرانی پورت بین المللی آن کم ترین قطعی را دارد ؟

با تشکر
    با سلام

کل مراکز خوش قیمت بازار (ارزان رو به متوسط) زیر دست زیرساخت کشور هستند البته این میان هم استفاده از لینک های بکاب و ... توسط مراکز کیفیت را تا حدی نگه داشته است ولی در کل در یک سطح تقریبا هستند چون ممکن است به عنوان مثال زیرساخت مشکل داشته باشد و لینک های بکاب و یا هر مورد دیگر مرکز برای آپ نگه داشتن از کار بیفتد اما بر عکس مرکز دیگر مشکلی نداشته باشد یا همین اتفاق برعکس بیفتد.

یک نمونه لینک در 365 روز پیش به خارج کشور تا کنون 99.49% میباشد، بر روی زیرساخت کشور با لینک بکاب بر روی مرکز پارس انلاین تهران در زیرساخت شبکه روبینا سرور :

میتوانید خودتان مشاهده بفرمائید : http://monitoringdc1.roobinaserver.i...d=4024&tabid=5
    http://www.roobinapanel.ir/index.php.../--------.html

قیمت ترافیک معمولا 1 به 10 رایگان است - هر ترابایت بین 250 الی 350 ت (که البته به همه قیمت ها مالیات اضافه میشود) - ترافیک داخل هم یا رایگان است یا هزینه خیلی کمی بین 10 الی 80 ت دارد.(بستگی به آفر مرکز به شما دارد و این که سر راه شبکه شما چه خدمات شبکه ای و پشتیبانی فعال است)

همه این موارد به میزان بزرگی کار شما در دیتاسنتر (مثلا اجاره یک رک یا کیج و ...) بستگی دارد کوچک اگر باشید همه قیمت های بالا برای شما صدق میکند.

باتشکر
    ویرایش توسط RoobinaServer : September 6th, 2018 در ساعت 09:53
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

4. تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    284
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    216 پست

پیش فرض پاسخ : کدام دیتاسنتر ایرانی آپتایم بین المللی آن پایدار می باشد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi20 نمایش پست ها
    سلام

با تشکر
    عزیز یورو اگر 30 ت هم بشه هنوز دیتاسنتر های اروپایی نسبت به دیتاسنتر های ایرانی به صرفه تر هستند .
    همه کاره و هیچکاره که میگن منم من

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)